reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak mówicie o tych ruchach, że się boję że to przegapię[emoji23][emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czasem się zastanawiam czy to dziecko czy wzdęcia dają o sobie znać :D Nawet nie umiem sobie wyobrazić tych ruchów. Myślę, że jak już poczuję te ruchy to przestanę się zamartwiać czy wszystko w brzuszku ok

reklama
Dziewczyny bardzo mi miło że też o mnie pamiętacie i dziękuję Wam za odzew nawet nie wiecie jak jest mi miło. Tak mocno Wam kibicuje i sama czekam już na wakacyjny czas aby zobaczyć Wasze maluszki i posłuchać o Waszych porodach. Wierzę że same dobre chwile przed Wami i z wielkim zaciekawieniem zaglądam tutaj zwykle co dziennie i czytam o Was. Bardzo się z Wami zżyłam bo w zasadzie temat czytałam od początku i dolaczylam jakiś czas później na stałe. Odezwę się na pewno niedługo. Życzę dużo dużo zdrówka dla każdej kobietki i maluszka pod sercem no i dla koleżanki z bliźniakami bo widziałam ze tez tu taka osoba podwójnie szczęśliwa jest zdrówka i podwójnie zdroweczka dla pociech. Niech dzieciaczki rosną zdrowo a Wy kochane bądźcie szczęśliwe i nawet jak czasem jest gorszy dzień czy złe samopoczucie to nie martwcie się bo jutro będzie juz tylko lepiej. Buziaki dla Was wszystkich !!!! :* :)
Trzymaj sie kochana :)

Ja tez wciaz z niecierpliwoscia czekam az poczuje ruchy malenstwa ;)
A jeszcze bardziej nie moge sie doczekac wizyty, ktora mam w przyszly czwartek. Pomiedzy wizytami bede miala az 5 tygodni przerwy bo moj lekarz jest na urlopie :sad: a ja sie troche niepokoje i chcialabym juz zobaczyc znowu moja kruszynke i jej bijace serduszko.. Ostatnio dopadaja mnie dosyc silne bole brzucha, szczegolnie w nocy i zastanawiam sie czy na pewno wszystko jest dobrze u mojego maluszka..
A moze ktoras z Was tez rwie brzuch jak przewracacie sie w nocy na inny bok albo probujecie wstac? Moze to normalne objawy a ja niepotrzebnie sie martwie?

A jeszcze bardziej nie moge sie doczekac wizyty, ktora mam w przyszly czwartek. Pomiedzy wizytami bede miala az 5 tygodni przerwy bo moj lekarz jest na urlopie :sad: a ja sie troche niepokoje i chcialabym juz zobaczyc znowu moja kruszynke i jej bijace serduszko.. Ostatnio dopadaja mnie dosyc silne bole brzucha, szczegolnie w nocy i zastanawiam sie czy na pewno wszystko jest dobrze u mojego maluszka..
A moze ktoras z Was tez rwie brzuch jak przewracacie sie w nocy na inny bok albo probujecie wstac? Moze to normalne objawy a ja niepotrzebnie sie martwie?

Ja też tak mam szczególnie w nocy i w pierwszej ciąży też tak miałam. Także nie mogę się ułożyć i chodzę po domu zamiast spac. Muszę kupić poduszkę ta do spania może ona coś pomoze

Hej.
Dziś zaszalalam i kupiłam stanik. Po przymiarkach w niezliczonych ilościach i super pomocy ekspedientki doszlam do wniosku że najlepiej sportowy. Każda fiszbina i inne usztywnienia mnie uciskały.
Wykosztowalam się na niego ostro ale przynajmniej nie będę mam nadzieję już płakać widząc swój pognieciony, ogromny, fioletowo czerwony biust :( Dotychczas te które miałam były na moment i ostatecznie fiszbiny wgniataly się prawie że już pod brodawkami.
Mi chyba wogole biust nie rosnie, ani teraz,ani w pierwszej ciąży. Nie wiem od czego to zalezy.

Wiesz, jakieś bóle mam ale nie aż na tyle silne by się martwić. Podobno niektorzy miewają takie bóle i to normalne. Jezeli masz watpliwosci to skocz moze chociaz do poloznej.

Ja czasem się zastanawiam czy to dziecko czy wzdęcia dają o sobie znać :D Nawet nie umiem sobie wyobrazić tych ruchów. Myślę, że jak już poczuję te ruchy to przestanę się zamartwiać czy wszystko w brzuszku ok
No właśnie[emoji4] na pewno byłoby łatwiej[emoji4]

reklama
Mam to samo. W nocy jest najgorzej. Każdy obrót powoduje, że się boję.
Lekarz jednak mi powiedział, żeby się tym nie przejmować.

Do góry