reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak mówicie o tych ruchach, że się boję że to przegapię[emoji23][emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czasem się zastanawiam czy to dziecko czy wzdęcia dają o sobie znać :D Nawet nie umiem sobie wyobrazić tych ruchów. Myślę, że jak już poczuję te ruchy to przestanę się zamartwiać czy wszystko w brzuszku ok

reklama
Dziewczyny bardzo mi miło że też o mnie pamiętacie i dziękuję Wam za odzew nawet nie wiecie jak jest mi miło. Tak mocno Wam kibicuje i sama czekam już na wakacyjny czas aby zobaczyć Wasze maluszki i posłuchać o Waszych porodach. Wierzę że same dobre chwile przed Wami i z wielkim zaciekawieniem zaglądam tutaj zwykle co dziennie i czytam o Was. Bardzo się z Wami zżyłam bo w zasadzie temat czytałam od początku i dolaczylam jakiś czas później na stałe. Odezwę się na pewno niedługo. Życzę dużo dużo zdrówka dla każdej kobietki i maluszka pod sercem no i dla koleżanki z bliźniakami bo widziałam ze tez tu taka osoba podwójnie szczęśliwa jest zdrówka i podwójnie zdroweczka dla pociech. Niech dzieciaczki rosną zdrowo a Wy kochane bądźcie szczęśliwe i nawet jak czasem jest gorszy dzień czy złe samopoczucie to nie martwcie się bo jutro będzie juz tylko lepiej. Buziaki dla Was wszystkich !!!! :* :)
Trzymaj sie kochana :)

Ja tez wciaz z niecierpliwoscia czekam az poczuje ruchy malenstwa ;)
A jeszcze bardziej nie moge sie doczekac wizyty, ktora mam w przyszly czwartek. Pomiedzy wizytami bede miala az 5 tygodni przerwy bo moj lekarz jest na urlopie :sad: a ja sie troche niepokoje i chcialabym juz zobaczyc znowu moja kruszynke i jej bijace serduszko.. Ostatnio dopadaja mnie dosyc silne bole brzucha, szczegolnie w nocy i zastanawiam sie czy na pewno wszystko jest dobrze u mojego maluszka..
A moze ktoras z Was tez rwie brzuch jak przewracacie sie w nocy na inny bok albo probujecie wstac? Moze to normalne objawy a ja niepotrzebnie sie martwie?

A jeszcze bardziej nie moge sie doczekac wizyty, ktora mam w przyszly czwartek. Pomiedzy wizytami bede miala az 5 tygodni przerwy bo moj lekarz jest na urlopie :sad: a ja sie troche niepokoje i chcialabym juz zobaczyc znowu moja kruszynke i jej bijace serduszko.. Ostatnio dopadaja mnie dosyc silne bole brzucha, szczegolnie w nocy i zastanawiam sie czy na pewno wszystko jest dobrze u mojego maluszka..
A moze ktoras z Was tez rwie brzuch jak przewracacie sie w nocy na inny bok albo probujecie wstac? Moze to normalne objawy a ja niepotrzebnie sie martwie?

Ja też tak mam szczególnie w nocy i w pierwszej ciąży też tak miałam. Także nie mogę się ułożyć i chodzę po domu zamiast spac. Muszę kupić poduszkę ta do spania może ona coś pomoze

Hej.
Dziś zaszalalam i kupiłam stanik. Po przymiarkach w niezliczonych ilościach i super pomocy ekspedientki doszlam do wniosku że najlepiej sportowy. Każda fiszbina i inne usztywnienia mnie uciskały.
Wykosztowalam się na niego ostro ale przynajmniej nie będę mam nadzieję już płakać widząc swój pognieciony, ogromny, fioletowo czerwony biust :( Dotychczas te które miałam były na moment i ostatecznie fiszbiny wgniataly się prawie że już pod brodawkami.
Mi chyba wogole biust nie rosnie, ani teraz,ani w pierwszej ciąży. Nie wiem od czego to zalezy.

Wiesz, jakieś bóle mam ale nie aż na tyle silne by się martwić. Podobno niektorzy miewają takie bóle i to normalne. Jezeli masz watpliwosci to skocz moze chociaz do poloznej.

Ja czasem się zastanawiam czy to dziecko czy wzdęcia dają o sobie znać :D Nawet nie umiem sobie wyobrazić tych ruchów. Myślę, że jak już poczuję te ruchy to przestanę się zamartwiać czy wszystko w brzuszku ok
No właśnie[emoji4] na pewno byłoby łatwiej[emoji4]

reklama
Mam to samo. W nocy jest najgorzej. Każdy obrót powoduje, że się boję.
Lekarz jednak mi powiedział, żeby się tym nie przejmować.

Do góry