reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

O to fajnie bo pamiętam ze pisałaś ze nic nie widać jakiś czas temu :-)to nie będziesz miała problemu z ubraniami jak malutki dłużej będziesz mogła pochodzić w normalnych,mniejsze obciążenie, mniej skóra się rozciągnię i nie będzie rozstępów same plusy małego brzuszka :p ;-)a u mnie już duży rośnie bardzo szybko teraz :-)
W sumie to wyszedł z dnia na dzień, tak nagle :D Któregoś ranka po prostu się już przestał chować. Oby! Co prawda w zadne jeansy się nie mieszczę już (ah te spodnie z wysokim stanem), ale ja to i tak bardziej sukienkowa.
Wiesz,u Ciebie też może nie być rozstępów żadnych, ponoć to genetyczne. Ja smaruje i liczę, że mi się uda przetrwać bez lub z małą ilością :)

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
W sumie to wyszedł z dnia na dzień, tak nagle :D Któregoś ranka po prostu się już przestał chować. Oby! Co prawda w zadne jeansy się nie mieszczę już (ah te spodnie z wysokim stanem), ale ja to i tak bardziej sukienkowa.
Wiesz,u Ciebie też może nie być rozstępów żadnych, ponoć to genetyczne. Ja smaruje i liczę, że mi się uda przetrwać bez lub z małą ilością :)

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png
Ja też lubię sukienki spódnice to nie będzie problemu później :-)a u mnie to teraz nie wiem jak to będzie z tymi rozstępami, tamtym razem niby nie miałam ale teraz nie mam pojęcia wkoncu jestem teraz starsza skóra juz nie taka jak była:-D. .okaże się :p

A co do czarnych ciuszków to ja mam body czarne :-D i nie uważam żeby źle wyglądały np w połączeniu z różem, niebieskim, czy innym jakimś fajnym mocnym kolorkiem :p
Tylko musze wyczyścić i uprac z pyłków.
Mi się podoba, każdy ma inny gust .Zresztą u gustach się nie dyskutuje :laugh2::DZobacz załącznik 839883 Zobacz załącznik 839884
Fajne! Jak będzie dziewczynka to do spódniczki w kratkę [emoji7][emoji7]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Jaki kupiłaś konkretnie? I czy nie odznacza się jakoś bardzo pod ciuchami? Też myślę o sportowym ale one są zwykle mocno zabudowane i obawiam się że będzie bardzo widać pod koszulką.
Przed ciążą miałam 65F. Teraz nie całkiem mieszczę się we Freje FF...

https://bieliznazfantazja.pl/product-pol-1260-Biustonosz-Triumph-Triaction-Extreme-Lite-N.html

Dokładnie ten model. Pod ciuchami go nie widac. Biust ma swobode wiec w moim przypadku maskuje dysproporcje i nie uwypukla go do przodu. Jedyna wada to dwa kolory do wyboru. Czarny albo ostry róż :)

Ja trochę też szyję ale technicznie jakoś nie super. Dla córki szyję spodnie, dresy, sukienki ale dla Robaczka chyba poprzestanę na kocyku z minky bo boje się że źle szew uszyje a takie dziecko mi nie powie że je drapie. Kiedyś w Krakowie byłam na warsztatach szycia może jak już pójdę na zwolnienie to znowu coś wyszukam...tylko czy wtedy dostanę rękami do maszyny przez brzuch hahaha

Jutro rano mam wizytę u ginekologa może na USG się pokaże co siedzi w brzuchu:)

reklama
Do góry