reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Pewnie jeszcze urosną. Mi rosną jak oszalałe. Co nowy stanik to za mały a mając wiekszy biust i mały obwód nie dostanę stanika w zwyklym sklepie niestety. U mnie tylko triumph pasuje :(:(
Mam to szczęście, że moja znajoma prowadzi sklep z bielizną więc jaki chcę biustonosz, taki mam :) Myślę, że w dobrych sklepach z bielizną nie powinno być problemu z dobraniem biustonosza.

Przeraża mnie to , że jeszcze urosną :O

reklama
A co do czarnych ciuszków to ja mam body czarne :-D i nie uważam żeby źle wyglądały np w połączeniu z różem, niebieskim, czy innym jakimś fajnym mocnym kolorkiem :p
Tylko musze wyczyścić i uprac z pyłków.
Mi się podoba, każdy ma inny gust .Zresztą u gustach się nie dyskutuje :laugh2::D
DSC_0145.JPG
DSC_0144.JPG

Załączniki

• DSC_0145.JPG
    DSC_0145.JPG
    1 012,1 KB · Wyświetleń: 435
  • DSC_0144.JPG
    DSC_0144.JPG
    606,7 KB · Wyświetleń: 437
@Luiza. - ale w pytkę, super że mama ma ten fach! W razie czego będziesz miała najlepszego nauczyciela! ja w ogóle długo się zbierałam żeby się zająć szyciem. Jak mnie to zaczęło interesować to jeszcze nie było mody na to, kursów, tyle pięknych materiałów no i jakoś dałam spokój. Ale po kilku latach właściwie przyjaciółka mi kiedyś powiedziała że była na taki krótkim kursie 'oswajanie z maszyną do szycia' no i się zaczęło :D Od maja do października chorowałam na maszynę, w końcu kupiłam. Oczywiście w międzyczasie wydałam setki złotych na materiały, z czego niektóre totalnie bez sensu no ale trudno, tego też trzeba się nauczyć... Teraz od czasu do czasu dla relaksu w weekend coś małego pyknę. Bardzo mnie to relaksuje.
Daj znać jak się wkręcisz ;)

Mi się podoba, każdy ma inny gust .Zresztą u gustach się nie dyskutuje :laugh2::D

Ależ oczywiście :D jedni lubią ubranka w groszki inni w paseczki, ja lubię w kratkę.

@Luiza. - ale w pytkę, super że mama ma ten fach! W razie czego będziesz miała najlepszego nauczyciela! ja w ogóle długo się zbierałam żeby się zająć szyciem. Jak mnie to zaczęło interesować to jeszcze nie było mody na to, kursów, tyle pięknych materiałów no i jakoś dałam spokój. Ale po kilku latach właściwie przyjaciółka mi kiedyś powiedziała że była na taki krótkim kursie 'oswajanie z maszyną do szycia' no i się zaczęło :D Od maja do października chorowałam na maszynę, w końcu kupiłam. Oczywiście w międzyczasie wydałam setki złotych na materiały, z czego niektóre totalnie bez sensu no ale trudno, tego też trzeba się nauczyć... Teraz od czasu do czasu dla relaksu w weekend coś małego pyknę. Bardzo mnie to relaksuje.
Daj znać jak się wkręcisz ;)

Z rękodzieła, to ja uprawiam haft krzyżykowy, teraz mam przestój, na święta robiłam mamie zegar i tak mnie umęczył, że drugi miesiąc już nic nie dziabię, albo to ciąża tak wpływa, że taki "niechcemiś" się ze mnie zrobił. A jak zobaczę, że na maszynie mi wychodzi, to gwarantuję, że mnie wciągnie. No i uwielbiam sweterki robione na drutach, mam tego całą szafę, of koz mamusia mi zrobiła :)

Hej dołączę się do Was Drogie Mamusie sirpniowe termin mam na 6.08 obecnie z usg 16 tydz.3 dz.brzucho dosyc duże jak na ten tydzień ale to moja 3 ciaza.Po prenatalnych spodziewamy się dziewczynki 2 w domku już jest nastolatek (15l) córcia (7l) no i teraz po 6 miesięcznych zeszłorocznych rozmowach z mężem o kolejnym dziecku mamy kolejna dziewczynkę udało się za 1 razem więc długo się nie staraliśmy dłużej dyskutowalismy czy podolamy no i w październiku nastąpił koniec rozmów przeszliśmy do czynów cieszymy się okropnie że tak szybko się udało( bo z 2 nie było tak łatwo )Z zakupów mamy parę ciuszków wózek odkupiony ale jak nowy praktycznie nie używany za dobre pieniądze łóżeczko dostaliśmy w gratisie do wózka więc to był zakup życia Ciuszki kupowałam w Smyku teraz na wyprzedaz body po 6.5 zł w 3packu pajacyki po 12 zł leginsy po 8 naprawdę groszowe sprawy a jakość dobra sprawdzone na starszej córce.

Od 2 dni czuje delikatne muskanie w brzuchu więc dzidziuś daje o sobie znać

Hej dołączę się do Was Drogie Mamusie sirpniowe termin mam na 6.08 obecnie z usg 16 tydz.3 dz.brzucho dosyc duże jak na ten tydzień ale to moja 3 ciaza.Po prenatalnych spodziewamy się dziewczynki 2 w domku już jest nastolatek (15l) córcia (7l) no i teraz po 6 miesięcznych zeszłorocznych rozmowach z mężem o kolejnym dziecku mamy kolejna dziewczynkę udało się za 1 razem więc długo się nie staraliśmy dłużej dyskutowalismy czy podolamy no i w październiku nastąpił koniec rozmów przeszliśmy do czynów cieszymy się okropnie że tak szybko się udało( bo z 2 nie było tak łatwo )Z zakupów mamy parę ciuszków wózek odkupiony ale jak nowy praktycznie nie używany za dobre pieniądze łóżeczko dostaliśmy w gratisie do wózka więc to był zakup życia Ciuszki kupowałam w Smyku teraz na wyprzedaz body po 6.5 zł w 3packu pajacyki po 12 zł leginsy po 8 naprawdę groszowe sprawy a jakość dobra sprawdzone na starszej córce.

Witaj:) Ty już jesteś przygotowana na nowego członka rodziny:)
Wózek fajny. Super.

Ja nie mogę nosić biustonosza bez fiszbinów, bo mi wiszą piersi, są po prostu ciężkie. Teraz moje staniki porobiły się małe, to noszę bezszwowe, a na po porodzie mam na razie jeden, do karmienia, z bon prixa. muszę sobie na tamten okres dokupić jeszcze ze dwa, trzy.

Dlatego kupilam dobry sporotwy. Pierwszy raz taki mam i trzyma wszystko a mam biust ogromny. Nic sie nie gniecie.

reklama

Cześć Monika :) Szybko Wam poszło z dzidzią, my się staraliśmy około 1,5 roku... Faktycznie Wam się udało z tymi zakupami :D

Do góry