reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Brałam cos tam co mi zapisał pierwszy lekarz ale już nie pamiętam nazwy, wiem że to nic nie dało, robiłam badanie marker C125 na raka jajnika ale wyszedl wynik ok.Nastepna lekarka chciała mi dać hormony ale się nie zgodziłam. A lekarz który prowadził moja pierwsza ciaze powiedział że torbieli się nie usuwa jeśli są niegrozne i niebola i nie są takie wielkie.A z jego zdaniem wiele osób sie liczyło.Nie chce wycinać bo boję się żeby nie stracić jajnika a poza tym niektóre kobiety po laparoskopi mają problemy z zajsciem w ciaze.

Trochę mnie uspokoiłaś. Mój lekarz mnie uspokaja a ja się denerwuję.

reklama
Rudzielec,

mi imbir bardzo pomógł przy mdłościach ale musiałam go wypić rano zanim wstałam z łóżka. Jak wypiłam później to już nie działał tak dobrze. Na szczęście od tygodnia już nie mam mdłości.

Rudzielec,

mi imbir bardzo pomógł przy mdłościach ale musiałam go wypić rano zanim wstałam z łóżka. Jak wypiłam później to już nie działał tak dobrze. Na szczęście od tygodnia już nie mam mdłości.
A ja dziś cały napar imbirowy wypity na czczo zwróciłam jeszcze przed śniadaniem :(

No ciężka sprawka ja zcszefem rozmawiałam miesiąc temu ale w nocy nie mogłam spać na sama myśl ze muszę mu to powiedzieć, koleżanka się domyśliła ze zaszłam i sama mnie fo niego wyrzuciła, zwlekałam i tak już 2 tyg, ryczałem jak bóbr Hahaha ale poszło i jest mi lżej na duszy, ja od marca idę na l4 już coraz gorzej znoszę 8h w robocie

No wszystko zależy od szefostwa... ja jak w pracy powiedziałam to same gratulacje dostałam a szef wstał żeby mi pogratulować i ze bardzo go cieszy moja informacja-troche juz tam pracuje ale nie ukrywam ze rownież ciezko mimo wszystko szło mi przez usta ale takiej pozytywnej reakcji to sie nawet nie spodziewałam [emoji3] co prawda planuje pracować najdłużej jak sie da bo wiem ze w domu sfiksuję do końca [emoji39] każda musi wyczuć co dla niej bedzie lepsze i korzystniejsze [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziś cały napar imbirowy wypity na czczo zwróciłam jeszcze przed śniadaniem :(

A pijesz dożo samej czystej wody? Ważne jest spore nawodnienie!
Mnie co prawda nie wymiotowało ale mdliło tak że hej a teraz już nawet przechodzi i pomału zaczynam funkcjonować jak człowiek a nie jak chora [emoji23]

Ja smaruję się już około miesiąca, balsamem dla kobiet w ciąży tym z rossmana :)

A nie ma tam żadnej informacji zeby smarować sie od 3 lub 4 msc? Ja na które specyfiki nie patrzyłam to jest i info żeby zacząć smarować się od xx. Ja kupiłam biooil on jest od 3 msc brzuch juz wypucha mi do przodu i chyba juz czas zacząć go stosować

A drogie mamy czy zaczyna robić już jakieś małe potrzebne zakupy dla dzidziusia? Jakieś butelki itp?;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A pijesz dożo samej czystej wody? Ważne jest spore nawodnienie!
Mnie co prawda nie wymiotowało ale mdliło tak że hej a teraz już nawet przechodzi i pomału zaczynam funkcjonować jak człowiek a nie jak chora [emoji23]

Staram się jak najwięcej, wychodzi różnie [emoji54]

Do góry