reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Staram się jak najwięcej, wychodzi różnie [emoji54]

A nie czujesz mniejszych mdłości i napadów wymiotów po wodzie?
Ja jak tylko czułam jak mnie muli to woda woda woda i trochę pomagało [emoji6]
Nie wspomnę rano o jakieś małej landrynce słodkiej [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A nie ma tam żadnej informacji zeby smarować sie od 3 lub 4 msc? Ja na które specyfiki nie patrzyłam to jest i info żeby zacząć smarować się od xx. Ja kupiłam biooil on jest od 3 msc brzuch juz wypucha mi do przodu i chyba juz czas zacząć go stosować

Chyba nie, albo nie zauważyłam :p nie wiem w sumie czemu na niektórych jest tak napisane, przecież żadne nawilżenie nie powinno zaszkodzić :)

Mini zakupy z pepco :p
Kocyk jest super taki miękki milusi za
19.90 zł, skarpetki ,i niedrapki
Mała rzecz a cieszy <3
DSC_0110.JPG
DSC_0111.JPG
DSC_0112.JPG

Załączniki

• DSC_0110.JPG
    DSC_0110.JPG
    488,1 KB · Wyświetleń: 394
  • DSC_0111.JPG
    DSC_0111.JPG
    757,1 KB · Wyświetleń: 393
  • DSC_0112.JPG
    DSC_0112.JPG
    737,5 KB · Wyświetleń: 393
A nie ma tam żadnej informacji zeby smarować sie od 3 lub 4 msc? Ja na które specyfiki nie patrzyłam to jest i info żeby zacząć smarować się od xx. Ja kupiłam biooil on jest od 3 msc brzuch juz wypucha mi do przodu i chyba juz czas zacząć go stosować

Tymi kosmetykami z babydream można smarować się pod razu i do końca ciąży[emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

No ciężka sprawka ja zcszefem rozmawiałam miesiąc temu ale w nocy nie mogłam spać na sama myśl ze muszę mu to powiedzieć, koleżanka się domyśliła ze zaszłam i sama mnie fo niego wyrzuciła, zwlekałam i tak już 2 tyg, ryczałem jak bóbr Hahaha ale poszło i jest mi lżej na duszy, ja od marca idę na l4 już coraz gorzej znoszę 8h w robocie

Ja ze spaniem to problemów nie miałam, ale bardziej bałam się reakcji z racji takiej, że od grudnia tam pracuje i tu nagle taka sytuacja. Całe szczęście szefowa zareagowała po ludzku i wyrozumiale, nawet pogratulowała, powiedziała, że mam broń Boże teraz nic nie dźwigać, nie nosić na magazynie, uważać. Pytała do kiedy bym dała radę pracować to jej powiedziałam, ze tak do połowy marca i musiałabym już iść na zwolnienie dla dobra mojego i dzidziusia [emoji5] to powiedziała, że coś wymyśli. Wiec jus najgorsze mam za sobą.

oar8flw1mdp5ujvp.png

A drogie mamy czy zaczyna robić już jakieś małe potrzebne zakupy dla dzidziusia? Jakieś butelki itp?;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja narazie mam tylko trochę ciuszków kupionych, zaraz zamawiam rożek becik na Allegro, a tak to będę się rozglądała po Internecie i co do akcesoriów to po 10 marca zamówię następną pulę rzeczy żeby już powolutku realizować listę tego co najpotrzebniejsze. Natomiast w przyszłym tygodniu od czwartku podobno w Lidlu maja być akcesoria dla niemowlaków, także na pewno się przejdę i coś kupię. Tak rzecz do rzeczy i nagle uzbiera się coraz więcej tego co potrzebne. Najpóźniej to planuje kupić wózek, tak w czerwcu, pod koniec czerwca. A w maju już będziemy pokoik meblować. A później już tylko czekamy na 5 sierpnia albo wcześniej jak to często bywa [emoji56][emoji179]

oar8flw1mdp5ujvp.png

Mini zakupy z pepco :p
Kocyk jest super taki miękki milusi za
19.90 zł, skarpetki ,i niedrapki
Mała rzecz a cieszy <3Zobacz załącznik 839070 Zobacz załącznik 839071 Zobacz załącznik 839072

Słodkości [emoji179][emoji179][emoji179][emoji85]

Ja właśnie chce kupić te niedrapki, skarpeteczek już pare mam, ale z tym czekam do poznania płci żeby już nie kupować samych szarych i białych. A ten kocyk to chyba sama się skuszę na niego. Ja tez wszystko prawie co mam z ciuszków dla dzidziusia to z pepco, super ceny. Ale już coraz mniej umiem wybrac, bo tam tez na dział dla chłopca i dziewczynki jest, a takich uniwersalnych to mało. A przez Internet nie chce zamawiać, bo się mało opłaca i nie można zobaczyć na żywo.

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
Słodkości [emoji179][emoji179][emoji179][emoji85]

Ja właśnie chce kupić te niedrapki, skarpeteczek już pare mam, ale z tym czekam do poznania płci żeby już nie kupować samych szarych i białych. A ten kocyk to chyba sama się skuszę na niego. Ja tez wszystko prawie co mam z ciuszków dla dzidziusia to z pepco, super ceny. Ale już coraz mniej umiem wybrac, bo tam tez na dział dla chłopca i dziewczynki jest, a takich uniwersalnych to mało. A przez Internet nie chce zamawiać, bo się mało opłaca i nie można zobaczyć na żywo.

oar8flw1mdp5ujvp.png
No właśnie praktycznie nic nie ma uniwersalnego, albo typowo chłopięce albo dziewczęce elementy :-) a kocyk naprawdę fajny ,cienki ale ciepły się wydaje taki puszysty :-)na zdjęciu taki niebieski wyszedł ale na żywo jak dla mnie wpada w taką pistacje :-)jeszcze różowy był i taki ni biały nie kremowy :-) rożki też były dwa wzory ale już mam to nie kupowałam :-)

Do góry