Różyczka91
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam żadnego krwiaka, ale część kosmówki zachodzi mi na szyjkę... Lekarz w tym upatruje się powodu krwawienia.@Anulaa88 witaj!
Fajnie ze jestes
A lekarz mówił skąd ten krwotok?
Ja tez biorę luteine i magneb6 od poczatu praktycznie. Z tym że u mnie były plamienia i krwiak.
Hej Anula, mam nadzieję, że sytuacja się unormuje i nie będziesz już plamić/krwawić. Póki co lez i dbaj o siebie. Wcześniej nie było żadnych plamien ani nic? Kiedy się dowiedziałaś o tej kosmowce zachodzącej na szyjkę? To Twoja pierwsza ciąża?Cześć. Jestem tutaj nowa, ale już widzę, że będę częstym gościem. Tydzień temu miałam prenatalne, wszystko ok. Niestety nie było widać płci[emoji4] Jestem w 13tc.
Dwa dni temu dostałam strasznego krwotoku, teraz leżę w domu. Dostałam luteinę i magne b6. Jestem przerażona, bo do tej pory wszystko było dobrze. Żyję nadzieja, że nadal wszystko będzie ok..
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
O wszystkim dowiedziałam się 2 dni temu, w momencie wizyty w szpitalu, po dostaniu krwotoku.Hej Anula, mam nadzieję, że sytuacja się unormuje i nie będziesz już plamić/krwawić. Póki co lez i dbaj o siebie. Wcześniej nie było żadnych plamien ani nic? Kiedy się dowiedziałaś o tej kosmowce zachodzącej na szyjkę? To Twoja pierwsza ciąża?
O wszystkim dowiedziałam się 2 dni temu, w momencie wizyty w szpitalu, po dostaniu krwotoku.
To moja pierwsza ciąża i wcześniej nic a nic się nie działo. Było wręcz idealnie...[emoji4]
Dzięki! Z okolic Katowic