reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Już po badaniu :) wszystko jest dobrze, dzieciątko zdrowe, ale Pani doktor nie chciała podać mi płci :( [emoji12] jednak ja tam swoje widzę,co Wy na to
DSC_0362.JPG

Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• DSC_0362.JPG
    DSC_0362.JPG
    50 KB · Wyświetleń: 486
reklama
@Różyczka91 - co jest niezbyt mądre w moim wpisie? ;)

@ciichosza - właśnie zauważyłam, że Tobie przysadziłam 'niezbyt mądre' kiedyś zapewne scrollując na telefonie! Jakby mi się coś takiego powtórzyło to daj znać - czasem niepotrzebnie klikają się oceny na telefonie ;)

Musiałam szukać bo nie wiedziałam o co chodzi :)
Zupełnie przypadkiem podczas przeglądania musialo mi się kliknac:) wybacz:) już cofnelam:)
Absolutnie się nie gniewam, złość piękności szkodzi, a u mnie i tak zasobów nie za wiele w tym temacie ;) Sama też właśnie zauważyłam, że wystawiłam jakieś oceny niechcący.

Dla poprawy humoru [emoji23][emoji23] śniegu mało, dziecko chore,to bałwan z tego co dostępne pod ręką [emoji23][emoji23]
DSC_0375.JPG

Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• DSC_0375.JPG
    DSC_0375.JPG
    32 KB · Wyświetleń: 496
Hej dziewczyny, jak Wam minal weekend? Myslalam ze mdlosci mi juz przeszly zupelnie a tu wczoraj niespodzianka, jednak wrocily i troszke sie popoludniu pomeczylam.. Za to w nocy maszerowalam do lodowki bo mi dzidzius z glodu nie pozwalal spac :D pozdrawiam i zycze milego dnia
Ja też już miałam trzy dni takie w miarę ok, a w weekend o dziś mnie tak muli, że ledwo zyje :( weekend spędziłam przytulona do kibelka, a że ciągle marznę to znalazłam sobie iskierkę pocieszenia w podgrzewanej podłodze w łazience :D wiec przynajmniej wymiotując było mi cieplusio :D

p19ugox1xy9dlkqw.png

Dziewczyny a używała któraś z was dostawki do wózka ? Czy pasuje do każdego rodzaju wózka?
Planuje kupić bo synka pewnie wyślę do przedszkola od września , do przedszkola mamy ok 1 km więc taka dostawka byłaby dobrym rozwiązaniem żeby synek mógł sobie stanąć jak się zmęczy .

reklama
Do góry