reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

I nas też pani doktor nie chciała powiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka to zdecydowanie za wcześnie jest. Powiedziała że pewne cechy mogą wskazywać na chłopca ale widziałam i dziewczynki które się z takiego obrazu rodziły. Pamiętam że przy pierwszym dziecku też lekarz powiedział że dopiero ok 16 tyg to może być miarodajne co on powie.

reklama
Sprzęt był najlepszy ale myślę że nie chciała mówić bo naprawdę może być różnie to się wszystko jeszcze wyksztalca. Mam koleżankę która miała mieć synka i miesiąc przed porodem okazało się jednak że dziewczynka także jak widać może być roznje:)
Jakby tak na to patrzeć, to nie powinno się podawać płci w ogóle. Bo też znam przypadek, który do dnia porodu miał być dziewczynka i pierwsze miesiące musiał się kąpać w różowej wanience itp. :D

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Szkoda, że musisz jeszcze czekać by się dowiedzieć co tam za lokator mieszka. U nas się udało już w 12tc określić płeć. Może duzo zależy od sprzętu lub lekarza. Bo fakt, niektórzy nie chcą mówić co tam może być. :(

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png
U mnie tez lekarz okreslil plec na 90% wiec nie nastawiam sie ze to jest pewne ;) Bardziej miarodajne bedzie usg polowkowe

Mnie po prostu wcale nie jest przykro że nie wiem i jakoś się nie nastawiała bym nawet jakby mi lekarz powiedział. Zgadzam się z przedmowczynia że połówkowe bardziej miarodajne.

U nas niby pani doktor na prenetalnym powiedziala ze wg niej wyglada na to, ze bedzie dziewczynka ale zaznaczyla ze poki co mamy sie tym jakos mocno nie sugerowac i ze wyjasni sie dopiero za kilka tygodni kogo tam nosze pod serduchem :)

U nas niby pani doktor na prenetalnym powiedziala ze wg niej wyglada na to, ze bedzie dziewczynka ale zaznaczyla ze poki co mamy sie tym jakos mocno nie sugerowac i ze wyjasni sie dopiero za kilka tygodni kogo tam nosze pod serduchem :)

A mnie za to zżera mega ciekawość mam przeczucie że to będzie dziewczynka i popiera mnie również przyszła teściowa, zaś męskie towarzystwo wyczuwa chłopca ale tak czy inaczej co będzie to będzie byle by zdrowe

A mnie za to zżera mega ciekawość mam przeczucie że to będzie dziewczynka i popiera mnie również przyszła teściowa, zaś męskie towarzystwo wyczuwa chłopca ale tak czy inaczej co będzie to będzie byle by zdrowe
Ja, moja rodzina i znajomi mieliśmy przeczucia, że dziewczynka, a na badaniu wyszło, że chłopak... jakoś specjalnie nad tym nie ubolewam i wiem, że to się może zmienić na kolejnych badaniach ;)

reklama
Cześć. Jestem tutaj nowa, ale już widzę, że będę częstym gościem. Tydzień temu miałam prenatalne, wszystko ok. Niestety nie było widać płci[emoji4] Jestem w 13tc.
Dwa dni temu dostałam strasznego krwotoku, teraz leżę w domu. Dostałam luteinę i magne b6. Jestem przerażona, bo do tej pory wszystko było dobrze. Żyję nadzieja, że nadal wszystko będzie ok..

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry