reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Już po badaniu :) wszystko jest dobrze, dzieciątko zdrowe, ale Pani doktor nie chciała podać mi płci :( [emoji12] jednak ja tam swoje widzę,co Wy na to
DSC_0362.JPG

Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• DSC_0362.JPG
    DSC_0362.JPG
    50 KB · Wyświetleń: 489
reklama
@Różyczka91 - co jest niezbyt mądre w moim wpisie? ;)

@ciichosza - właśnie zauważyłam, że Tobie przysadziłam 'niezbyt mądre' kiedyś zapewne scrollując na telefonie! Jakby mi się coś takiego powtórzyło to daj znać - czasem niepotrzebnie klikają się oceny na telefonie ;)

Musiałam szukać bo nie wiedziałam o co chodzi :)
Zupełnie przypadkiem podczas przeglądania musialo mi się kliknac:) wybacz:) już cofnelam:)
Absolutnie się nie gniewam, złość piękności szkodzi, a u mnie i tak zasobów nie za wiele w tym temacie ;) Sama też właśnie zauważyłam, że wystawiłam jakieś oceny niechcący.

Dla poprawy humoru [emoji23][emoji23] śniegu mało, dziecko chore,to bałwan z tego co dostępne pod ręką [emoji23][emoji23]
DSC_0375.JPG

Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• DSC_0375.JPG
    DSC_0375.JPG
    32 KB · Wyświetleń: 499
Hej dziewczyny, jak Wam minal weekend? Myslalam ze mdlosci mi juz przeszly zupelnie a tu wczoraj niespodzianka, jednak wrocily i troszke sie popoludniu pomeczylam.. Za to w nocy maszerowalam do lodowki bo mi dzidzius z glodu nie pozwalal spac :D pozdrawiam i zycze milego dnia
Ja też już miałam trzy dni takie w miarę ok, a w weekend o dziś mnie tak muli, że ledwo zyje :( weekend spędziłam przytulona do kibelka, a że ciągle marznę to znalazłam sobie iskierkę pocieszenia w podgrzewanej podłodze w łazience :D wiec przynajmniej wymiotując było mi cieplusio :D

p19ugox1xy9dlkqw.png

Dziewczyny a używała któraś z was dostawki do wózka ? Czy pasuje do każdego rodzaju wózka?
Planuje kupić bo synka pewnie wyślę do przedszkola od września , do przedszkola mamy ok 1 km więc taka dostawka byłaby dobrym rozwiązaniem żeby synek mógł sobie stanąć jak się zmęczy .

reklama
Do góry