reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny mam mega problem z zaparciami od kilku dni.... macie jakieś sposoby????:)
Duuużo pić. Przede wszystkim wody. Zadbać o błonnik w diecie. A na teraz żeby ruszyć flaczki to możesz zalać suszone śliwki wrzątkiem i to potem wypić. Suszone morele jeść. Niektórym pomagają kefiry albo jakieś activie śliwkowe.

Dzięki dziewczyny będę próbować tych sliwek:)
Jabłka i kiwi jem każdego dnia i do tej pory było ok...:) ale teraz coś mnie zawodza;)

Mój starszy syn na zaparcia (jak nie mamy jakiegoś innego wspomagania) zjada jabłko na wieczór i popija przegotowaną wodą, rano ma lżej :)

reklama
Hej dziewczyny, jak Wam minal weekend? Myslalam ze mdlosci mi juz przeszly zupelnie a tu wczoraj niespodzianka, jednak wrocily i troszke sie popoludniu pomeczylam.. Za to w nocy maszerowalam do lodowki bo mi dzidzius z glodu nie pozwalal spac :D pozdrawiam i zycze milego dnia

Do góry