zanka200389
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim jak samopoczucie od rana. Ja dopiero wstałam ale z takim bólem głowy ze hej!!... Życzę miłego weekendu [emoji11]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze tez nie mysle o wyprawce dla dziecka. Z jednej strony nie czuje sie jeszcze pewna, ze ten maluszek postanowi z nami zostac na tym swiecie a z drugiej strony mam teraz na glowie remont wlasnego dlugo wyczekiwanego M3 nawet sie ciesze ze zbieglo sie to wszystko w czasie bo nie mam sily myslec o tym czy u fasolki napewno wszystko jest ok..
Super [emoji4] gratuluję dziewczynkiYes Yes yes..Już po usg.Wszystkie parametry ok, serce, kręgosłup, przeziernosc karkowa, wielkość dziecka.Prawdopodobnie dziewczynka, bardzo się z mężem cieszymy. To był ogromny stres.
Co do wyprawki to ja też jeszcze nic nie kupuję. Planuję dopiero kupować powoli wszystko tak od ok. 5 miesiąca
Wiem, że sporo wszystko kosztuje tak jak mówicie, ale w sumie co to za różnica czy będę wydawać po trochu przez dłuższy czas czy zatrzymam kaske i kupię więcej rzeczy naraz dużo rzeczy też pewnie dostaniemy bo to pierwszy dzidziuś w rodzinie, więc wszyscy bardzo czekają
Ja kiedyś kupiłam dużą paczkę ubranek używanych dobrych firm i dużo nie zapłaciłam, a są bardzo śliczne [emoji1]Jeśli chodzi o ubranka polecam second-hand. Kosztują grosze a dziecko i tak zaraz z nich wyrasta, często brudzi, więc pranie też robi swoje. Nasz ma większość rzeczy second-hand. Skarpety, rękawice i buty kupujemy nowe. Ja początkowo byłam nastawiona na kupowanie tylko nowych ubrań, no cała wyprawa była nowa, łóżeczko, pościel,wozek.Dopiero gdy w sklepie trafilam na naprawde markowe używane ubrania za grosze z bardzo dobrych materiałów to się przekonalam
Karolinda u nas zazwyczaj kilka euro kosztują. W sieciówkach są takie ceny?Bardzo sie ciesze, ze mieszkam w UK, jesli chodzi o ubranka dla dzieci to jest naprawde taniocha. Nie ma co nawet szukac uzywanych, jak dla malych dzieci wszystko kosztuje po £1 w sklepach. Ostatnio tak przegladalam i np. body 4 pary £1.5 bardzo ladne. Jak moja siostra byla mala to co 3 miesiace jej wysylalam paczke z ubraniami. Dopiero teraz jak ma 8 lat tu juz troche drozej jest. A jak uzywane kupic, to ile niby wezma za paczke £5? To przeciez sie nawet jechac ani wysylac nie oplaca. Wszyscy moi znajomi na charity oddaja.
Jeśli chodzi o ubranka polecam second-hand. Kosztują grosze a dziecko i tak zaraz z nich wyrasta, często brudzi, więc pranie też robi swoje. Nasz ma większość rzeczy second-hand. Skarpety, rękawice i buty kupujemy nowe. Ja początkowo byłam nastawiona na kupowanie tylko nowych ubrań, no cała wyprawa była nowa, łóżeczko, pościel,wozek.Dopiero gdy w sklepie trafilam na naprawde markowe używane ubrania za grosze z bardzo dobrych materiałów to się przekonalam
Luiza gratuluję bliźniaków [emoji1]. Czeka Was podwójne szczęście
Inhalacje z samej soli u mnie super działają.Dziewczyny a macie jakis sprawdzony sposób na zalegający katar? Ledwo oddycham nic nie pomaga. Lekarz zalecił mi tabletki sinupret ale jakoś boje się trochę chociaż są ziołowe. Próbuje inhalacji z olbasem i rumiankiem ale pomagają na chwilę tylko...
Przynajmniej urządzicie tak jak chcecie [emoji5]️Elisse, dzieki Dopiero zaczynamy zabawe z remontem wiec tak naprawde to przed nami jeszcze wszystko do zrobienia bo mieszkanie jest w stanie deweloperskim i dopiero co odebralismy klucze