reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

[emoji43][emoji43][emoji43] dziewczyny proszę. Przypominam, iż wszystkie jesteśmy w ciąży i nasza koncentracja często spada , wiec jesteśmy podatne na wszelkie przeoczenia i pomyłki. Jak tylko dowiem się jak, to dodam każdą ktora zostala pominięta. Ja wiem, że się denerwujecie, ale jest to zupełnie niepotrzebne. Tylko spokój nas uratuje, prooosze nie denerwujcie się. [emoji56]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale tu nie chodzi o fochy . Jestem za zamknięta grupa . Jak tylko padł Pomysl napisałam ze poproszę o dodanie . Nieważne .
Dobrze ale potem była lista tu wrzucona i Madzia pisała że jeśli kogoś nie ma na liście , bo kogoś pominęła.. w końcu jest nas trochę na grupie wystarczyło napisać ' nie ma mnie na tej liście, a prosiłam o dodanie'. Ton wypowiedzi teraz niektórych osób był bardzo nieprzyjemny odnośnie tego że nie ma ich na grupie zamkniętej.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Karokao dlatego myślałam że to jedna i ta sama osoba - nie zrobiłam tego celowo. Prosiłam jak była zrobiona lista o to żeby zgłosiły się osoby które pominęłam i jeśli to zrobiłam to przepraszam. Nie rozumiem o co takie obrażanie [emoji17]

KatiNails, KaroLinda, Wiola1985, [emoji8] dziękuję dziewczyny!!! Aż się poryczalam ze stresu!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
A Ty mnie nie zostawiaj [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Naprawdę dziewczyny pomyślcie zanim coś napiszecie ( odtrącona, pominięta???). Tak jak i wy jestescie przewrażliwione i macie humory tak samo i Madziuli moze byc teraz przykro ze ją atakujecie bo nie wykuła na pamięc Waszych nikow. Ona tez jest w ciazy i zapewne też ma swoje prywatne zycie, moze nie miala czasu cofac sie kilkaset postow wstecz zeby wyszukiwac wasze nicki i liczyla na zwykła współprace. Chciała pomóc a tu taki odzew. Czytajcie ze zrozumieniem...poprosiła kilka razy ze jak nie ma Was na liście to zeby sie zglosic. Zgłosiłyscie sie??? Ale sie zirytowałam.
A tak po za tym zdrowka życzę wszystkim mamuskom.
Gratuluję udanych wizyt.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Karokao dlatego myślałam że to jedna i ta sama osoba - nie zrobiłam tego celowo. Prosiłam jak była zrobiona lista o to żeby zgłosiły się osoby które pominęłam i jeśli to zrobiłam to przepraszam. Nie rozumiem o co takie obrażanie [emoji17]

KatiNails, KaroLinda, Wiola1985, [emoji8] dziękuję dziewczyny!!! Aż się poryczalam ze stresu!

Ty się nie denerwuj ! Bo dam Ci kopa ! A w sumie nie, nie dam [emoji23] w ciąży jesteś [emoji23] ale nie denerwuj się , spokojnie :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ale ja sie nie obrażam, rozumiem ze każdy ma prawo sie pomylić. Ja tylko zwróciłam na to uwagę, nie bierz tego tak do siebie. Spokojnie, więcej luzu, w ciazy nam to potrzebne :))

gannyx8dsoycbms0.png

Dobrze ale potem była lista tu wrzucona i Madzia pisała że jeśli kogoś nie ma na liście , bo kogoś pominęła.. w końcu jest nas trochę na grupie wystarczyło napisać ' nie ma mnie na tej liście, a prosiłam o dodanie'. Ton wypowiedzi teraz niektórych osób był bardzo nieprzyjemny odnośnie tego że nie ma ich na grupie zamkniętej.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Spokojnie, nie nakręcaj sie. Bo na serio robi sie nie przyjemnie. Wyjaśnione jest już z Madziulką i nie widzę powodu cały czas przypominania ze można było sie przypomnieć bo jak wcześniej napisałam - zrobiłam to.
Nie obrażam sie nie strzelam focha, siedzę od rana w łazience przy kibelku, może nie zabrzmiał mój ton bardzo miło ale na serio nie mam do nikogo pretensji. :)

gannyx8dsoycbms0.png

Biedna. Nie stresuje się...to tylko forum. Chciałaś dobrze. [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moderatorem jest jeszcze
Thisjuss, Chomiczka007. Naprawdę nie chce brać w tym udziału. Wybierzcie sobie jeszcze jednego moderatora nie potrzebuje się denerwować i stresować.

Karokao, Angelika22, Różyczka91 pisze do admina o dodanie Was.

Do góry