reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Witajcie
Dawno się nie odzywalam, ale niestety mialam dużo pracy. Nie ukrywam, że jak mam chwilkę śledzę wasze wpisy - bardzo mi przykro z utraty kruszynek, trzymam kciuki za was bądźcie silne kobitki.
Pisałyście o pirożkach ja wracając dzisiaj z pracy kupilam ser i jutro w planach ruskie dzisiaj mała zachcianka kupilam lody owoce bita śmietana polewa toffi i rurki aż mi niedobrze
Jutro również mam wizytę, ale na fundusz i muszę się koniecznie zapytać o ból w okolicach mostka z trudnościami z głębszym oddechem hmmm wczoraj 12 godz w pracy - wiem chyba trochę przesadzilam i pewnie to jest przyczyną trochę się denerwuję bo z te trudności z oddechem mam do tej pory, leki na tsh biorę regularnie więc to raczej odpada. Pomaga mi tylko lezenie na lewym boku i to wysoko - czy któraś z was coś takiego miała? Prywatnie wizytę mam na 08.02 [emoji22]
A co do zamkniętej grupy to raczej matki geriatryczne się nie kwalifikują heeee to taki żarcik dla rozładowania nerwowej atmosfery[emoji16]
zpbnio4pzm6gopcx.png

9ewnk6nl7iw1ts2s.png

reklama
Jest taki post z sierpniowymi brzuchami. Nikt tam sie nie udziela, więc moze ustalmy ze jak ktoś chce zostać dodany do grupy prywatnej, niech tam napisze żeby tu nie bylo balaganu. Albo po prostu piszcie tu. Na prawdę ciezko to ogarnąć na raz, ale jestesmy trzy, wiec damy radę. Mamy sie wspierać a nie gryźć. [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie, nie nakręcaj sie. Bo na serio robi sie nie przyjemnie. Wyjaśnione jest już z Madziulką i nie widzę powodu cały czas przypominania ze można było sie przypomnieć bo jak wcześniej napisałam - zrobiłam to.
Nie obrażam sie nie strzelam focha, siedzę od rana w łazience przy kibelku, może nie zabrzmiał mój ton bardzo miło ale na serio nie mam do nikogo pretensji. :)

gannyx8dsoycbms0.png
No to wyjaśnione :) i nie nakręcam się :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Madziula 27 dzięki że chcesz mnie dodać do grupy zamkniętej jednak ja dziękuję; )
Nie chce być w tej grupie bo wiem ze nie będę się regularnie udzielać. Po prostu nie mam na to czasu:)
Także tak jak pisałam jak będę mieć jakiś problem czy ktoś tutaj na wątku otwartym będzie czegoś potrzebował to ja zostaje tu:)

reklama
Do góry