reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Pierwszy raz trafiłam na takie które potrafią się kilka dni przechować w środku.... Też byłam w szoku.
To chyba powiedzieć lekarzowi żeby zmienił na inne, bo po co wsadzić jak się nie rozpuszcza i pewnie przez to tez nie działa jak trzeba. A w globulkach jest wybór jakiś które można brać w ciąży oczywiście bo ja co miesiąc miałam inne będąc w poprze ciąży

reklama
Karokao,Angelika22, Karokao - po co od razu ten sarkazm - wystarczy przeczytać kilka postów wstecz. Jeśli zostałyście pominięte wystarczyło się przypomnieć!! Ja nawet nie zdążyłam wejść i zobaczyć grupy zamkniętej.

Ankan, mam nadzieję że jutro poczujesz się lepiej - niech już odejdzie ta zima wszystko przez nia
emoji6.png

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Karokao w Twoim przypadku wystąpiła pomyłka przez literówkę dlatego amin Cię nie dodał. Jutro powinno wszystko działać.Przepraszam co do reszty zaraz dodamy.

Prosze o podanie jeszcze jednego moderatora. Rezygnuje z tej świetnej funkcji za dużo nerwów mnie to kosztuje. Dodawajcie kogo chcecie. [emoji4]

Właśnie miałam napisać to samo , ze nie chce należeć do grupy przez która tylko się denerwuje. Miałam nadzieje na fajne kontakty , rady innych mamusiek a może nawet po jakimś czasie spotkanie . Ale może nie tutaj moje miejsce :)

Karokao Twoj nick wziełam z Lista mam - sierpień 2018 stąd ta pomyłka. Poza tym była podana lista i wystarczyło zwrócić uwagę że jest błąd w literówce.
1517160211-03b9a6f56857706d-aaaaaa.png

Ja chyba tez opuszczę grupę bo widzę że ciśnienie się robi i przestaje być miło. W poprzedniej ciąży nie należałam do żadnej grupy czy forum i tez żyłam.
Także trzymajcie się dziewczyny, spokojnej ciąży życzę, żegnam ;-)

One posiadają w składzie Metronidazol ja też miałam podobne,to dziadostwo nie chce się rozpuścić i masz je pewnie 3 w środku. Ja bym nie brała jak masz takie bóle.
Z tego co wiem to metronidazolu nie można w ciąży. Bynajmniej nie w pierwszym trymestrze.
Jak wylądowałam w szpitalu w październiku (podejrzewałam ciążę bo następnego dnia był termin @ dopiero) to mi odłączyli kroplówkę z metronidazolem bo lekarz powiedział że w ciąży nie można i póki nie przyjdzie wynik bety oni wstrzymują się z jakimikolwiek lekami..całe szczęście wtedy okazało się że nie jestem w ciąży i mogli zrobić mi zabieg i dokończyć leczenie

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ja nie pisze za dużo lubiłam Was czasem poczytac. Grupa zamknięta mi nie przeszkadza skoro lepiej się czujecie i chcecie dzielić się różnymi informacjami. Jednak mam nadzieję że zostaną jakieś dziewczyny i będziemy mogły się wymienić jakimiś informacjami bądź coś sobie doradzić :)

Do góry