Angelika22
Fanka BB :)
Wiem jak to jest wyglądać jak kupa . Przez cały okres ciąży pomalowałam się może 3 razy w święta (jestem wizażystka )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szewc bez butów chodzi. Jestem kosmetyczką a głównie zajmuje się stylizacja paznokci. Ile razy to nie miałam już pazurów zrobionych tylko istną tragedia na pazurach. Teraz mam 5 tyg odrost i nie szykuje się żebym na razie uzupełnia póki się wszystko trzyma [emoji23] rzęsy też już zdjęłam to po 5 tygodniach dziury między rzęsami. Jeszcze mnie wysypało. W ciąży z synem to przynajmniej nie miałam problemów w cera.Wiem jak to jest wyglądać jak kupa . Przez cały okres ciąży pomalowałam się może 3 razy w święta (jestem wizażystka )
Ja zobaczę czy mi dziecię dalej będzie na prenatalnym 4 dni starsze.Mi hm, przesunął się termin USG chyba o jeden dzień, więc chyba teraz mam 8.08? Lub coś koło tego, nie wiem. W każdym razie dziś mam 12t4d. A daty porodu nie chce mi się liczyć, a na tym usg nie mam napisane. Poczekam do wizyty u ginekologa zwykłego to tam mam termin na USG napisany hah
Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
Piąteczka. Ja tez [emoji16] (pomalowalam sie na swoj ślub tydzien temu i na wigilię) i tez jestem wizażystka)Wiem jak to jest wyglądać jak kupa . Przez cały okres ciąży pomalowałam się może 3 razy w święta (jestem wizażystka )
Ja dzisiaj zrobiłam paznokcie na dłoniach po 4 tygodniach a pedi robiłam ostatni raz nie pamietam kiedy . Zawsze w salonie z dziewczynami robimy sobie wzajemnieSzewc bez butów chodzi. Jestem kosmetyczką a głównie zajmuje się stylizacja paznokci. Ile razy to nie miałam już pazurów zrobionych tylko istną tragedia na pazurach. Teraz mam 5 tyg odrost i nie szykuje się żebym na razie uzupełnia póki się wszystko trzyma [emoji23] rzęsy też już zdjęłam to po 5 tygodniach dziury między rzęsami. Jeszcze mnie wysypało. W ciąży z synem to przynajmniej nie miałam problemów w cera.
Eh przeżyjemy no bo jakie inne wyjście.
A na te wymioty dostałaś jakieś leki ?
Ja dzisiaj zrobiłam paznokcie na dłoniach po 4 tygodniach a pedi robiłam ostatni raz nie pamietam kiedy . Zawsze w salonie z dziewczynami robimy sobie wzajemnie
Ja po 30 wymiotach dziennie pojechałam na izbę . Musiałam zostać w szpitalu . Podawali mi kroplówki nawadniające oraz tabletki DIPHERGAN o ile dobrze pamietam . Wymioty na następny dzień ustały ale po tych tabletkach człowiek jest nieprzytomny . Śpi ciagle i nie nadaje się do życia . Dostawałam jeszcze leki na ból mięśni bo nie mogłam wytrzymać tak mnie bolały ręce i nogi . Decyzja o szpitalu była najlepsza bo teraz nie wymiotuje , mam sile i wiem ze moglam zaszkodzić dziecku bo nie przyjmowałam płynów , nawet własnej śliny . Serio
To ja mam podobnie, czyli to jest normalne, macica się powiększa i dzidziuś potrzebuje więcej miejsca:-)Hej, ja też mam bóle podbrzusza. Teraz jestem w 12 +1 i co kilka dni mam takie mocniejsze bóle, które jednak nie trwają długo, tak może z 15 minut, powtarzają się kilka razy. Nie biorę żadnych tabletek na to, bo ten ból sam z siebie przechodzi. Martwię się niestety za każdym razem, kiedy mnie boli. Dziś na przykład przyszli do nas znajomi, tak jakoś głośno mówili jeden przez drugiego, narzekali na coś i tak mnie zaczął boleć brzuch i głowa, zrobiło mi się niedobrze, zbladłam i mało nie zwymiotowałam, gdzie stałam. Ledwo wysiedziałam z nimi całą godzinę. Teraz miałam z mężem jechać na zakupy, ale leżę i odpoczywam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom