reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Boże dziewczyny Madziula pisała że jeśli kogoś pominęła (zaraz pod postem z listą) to żeby się przypomniał. Ona doda do listy... Było to już kilka dni temu.. i przez te kilka dni nikt się nie upomniał, tylko jak już grupa powstała wielkie fochy.
Zamiast jak dorosłe kobiety napisać : słuchaj chyba mnie pominęłas, bo ja się udzielam, dodaj mnie do grupy to wielkie fochy że nie jest się w 'elicie'. Gdzie to też w elita niewiele ma wspólnego. Po prostu chcemy na tej grupie pewne mamy żeby móc pisać o WSZYSTKIM bez stresu kto to przeczyta.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Z tego co wiem to metronidazolu nie można w ciąży. Bynajmniej nie w pierwszym trymestrze.
Jak wylądowałam w szpitalu w październiku (podejrzewałam ciążę bo następnego dnia był termin @ dopiero) to mi odłączyli kroplówkę z metronidazolem bo lekarz powiedział że w ciąży nie można i póki nie przyjdzie wynik bety oni wstrzymują się z jakimikolwiek lekami..całe szczęście wtedy okazało się że nie jestem w ciąży i mogli zrobić mi zabieg i dokończyć leczenie

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Nie wiem, zapisali mi to wiedzac, ze jestem w ciazy, plus pytalam czy na pewno jest bezpieczne. Dodam, ze na opakowaniu jest napisane, ze nie bylo testowane na kobietach ciezarnych, ale jest czesto uzywane i nie ma przeciwwskazan. Takze nie martwilam sie tym, ale ten bol mnie zmartwil... Chyba nie bede ich uzywac na razie, poczekam do wtorku. Zreszta mialam infekcje tez rok temu i uzywalam tylko kremu, a wtedy przeszlo, moze teraz tez tak podziala, albo moze te trzy dawki juz podzialaly (mimo ze sie nie rozpuscily).

A drama z opuszczaniem grupy - wezcie dziewczyny, nie ma sie co obrazac, tylko poprosic o dolaczenie do zamknietej. Chyba nie kazdy ma w obowiazku pamietac KAZDEGO uzytkownika, nawet jak sie udziela. Na tej liscie co wrzucilyscie jest 40 nickow, serio oczekujecie, ze ktos pamieta je wszystkie i wiecej? :D

Nie wiem, zapisali mi to wiedzac, ze jestem w ciazy, plus pytalam czy na pewno jest bezpieczne. Dodam, ze na opakowaniu jest napisane, ze nie bylo testowane na kobietach ciezarnych, ale jest czesto uzywane i nie ma przeciwwskazan. Takze nie martwilam sie tym, ale ten bol mnie zmartwil... Chyba nie bede ich uzywac na razie, poczekam do wtorku. Zreszta mialam infekcje tez rok temu i uzywalam tylko kremu, a wtedy przeszlo, moze teraz tez tak podziala, albo moze te trzy dawki juz podzialaly (mimo ze sie nie rozpuscily).

A drama z opuszczaniem grupy - wezcie dziewczyny, nie ma sie co obrazac, tylko poprosic o dolaczenie do zamknietej. Chyba nie kazdy ma w obowiazku pamietac KAZDEGO uzytkownika, nawet jak sie udziela. Na tej liscie co wrzucilyscie jest 40 nickow, serio oczekujecie, ze ktos pamieta je wszystkie i wiecej? :D
Nie wiem jak globulki ale na tabletkach metronidazolu pisało żeby w ciąży nie stosować.
Z tymi fochami w samo sedno [emoji122]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Karokao w Twoim przypadku wystąpiła pomyłka przez literówkę dlatego amin Cię nie dodał. Jutro powinno wszystko działać.Przepraszam co do reszty zaraz dodamy.

Prosze o podanie jeszcze jednego moderatora. Rezygnuje z tej świetnej funkcji za dużo nerwów mnie to kosztuje. Dodawajcie kogo chcecie. [emoji4]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziwie Ci się kochana...sama też bym nie podołała.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie dziwie Ci się kochana...sama też bym nie podołała.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Madziula niepotrzebnie też się przejmuje :D bo już wcześniej pisała, że jak kogoś pominęła i nie ma go na liście to się przypomnieć. Przez kilka dni nikt nic, a jak grupa powstała to wielkie fochy i na Madzie wszystko poleciało..

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Boże dziewczyny Madziula pisała że jeśli kogoś pominęła (zaraz pod postem z listą) to żeby się przypomniał. Ona doda do listy... Było to już kilka dni temu.. i przez te kilka dni nikt się nie upomniał, tylko jak już grupa powstała wielkie fochy.
Zamiast jak dorosłe kobiety napisać : słuchaj chyba mnie pominęłas, bo ja się udzielam, dodaj mnie do grupy to wielkie fochy że nie jest się w 'elicie'. Gdzie to też w elita niewiele ma wspólnego. Po prostu chcemy na tej grupie pewne mamy żeby móc pisać o WSZYSTKIM bez stresu kto to przeczyta.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Z tego co widziałam to dziewczyny sie upominały i ja tez byłam w tej grupie. Nikt tu na nikogo nie najeżdża tylko jest zwrócona uwaga na dobór grupy. Skoro sie tworzy grupę zamknięta, co uważam jest fajny pomysłem bo tak jak piszesz wszyscy to widza to tez powinno sie upewnić na końcu czy na pewno lista jest pełna. Nie mam tu do nikogo pretensji, jak koleżanka napisałaś wyżej bez forum tez da sie żyć.

gannyx8dsoycbms0.png

To chyba powiedzieć lekarzowi żeby zmienił na inne, bo po co wsadzić jak się nie rozpuszcza i pewnie przez to tez nie działa jak trzeba. A w globulkach jest wybór jakiś które można brać w ciąży oczywiście bo ja co miesiąc miałam inne będąc w poprze ciąży

Sprawdziłam i ja brałam fluomizin. Wpisałem w wyszukiwarce fluomizin nie rozpuszcza się i jest to temat rzeka, dziewczyny pisały o silnych bólach podbrzusza i innych podobnych objawach.Ja przerwałam i poprosiłam o zmianę lekarstwa.

reklama
Karokao dlatego myślałam że to jedna i ta sama osoba - nie zrobiłam tego celowo. Prosiłam jak była zrobiona lista o to żeby zgłosiły się osoby które pominęłam i jeśli to zrobiłam to przepraszam. Nie rozumiem o co takie obrażanie [emoji17]

KatiNails, KaroLinda, Wiola1985, [emoji8] dziękuję dziewczyny!!! Aż się poryczalam ze stresu!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry