reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja udzielam się od początku . Nie codziennie, ponieważ wymioty tak dały mi w kość Że wylądowałam w szpitalu a jak tylko biorę telefon do ręki na dłużej żeby poczytać to ze zmęczenia usypiam . Ale uwielbiam tu zaglądać i czytać i tak jak byłam przez te tygodnie tak teraz czuje się mega odtrącona . To niemile

reklama
Ja tam rozumiem, ze nie kazdego od razu trzeba na prywatna grupe dolaczac, szczegolnie, jesli nie jest to osoba, ktora wszyscy kojarza. Jednak na prywatnej pisze sie... no prywatne rzeczy. A gdyby dolaczalo sie osoby po 2 dniach pisania albo takie, co rzadko sie odzywaja, to slabo by bylo...

Hmm.. super grupa zamknięta, od razu forum ucichło. Jestem na forum od początku, nie pisze codziennie bo mam jeszcze życie rodzinne i zawodowe, jak widać to wyklucza z bycia wybrańcem. No cóż, jakoś będzie trzeba to przeżyć.

gannyx8dsoycbms0.png
Mi się wydaje że to raczej nie przez globulki, ja w poprzedniej ciąży brałam chyba wszystkie jakie się da globulki bo miałam często infekcje upławy. Na początku pamiętam że była Nastatyma, potem tyle tego że nazw juz nie pamiętam.Brzuch po żadnych nie bolał. Pewnie dlatego ten ból że wszystko się w środku rozciąga i to normalne :-)

Hmm.. super grupa zamknięta, od razu forum ucichło. Jestem na forum od początku, nie pisze codziennie bo mam jeszcze życie rodzinne i zawodowe, jak widać to wyklucza z bycia wybrańcem. No cóż, jakoś będzie trzeba to przeżyć.

gannyx8dsoycbms0.png
Nie jesteś? Jak to, ja Ciebie kojarzę od początku jak dołączyłam tutaj, pamiętam ze nie raz tu przecież pisałaś :-)

Canesten, cos takiego. Wlasnie ta sama sytuacja, nie rozpuszcza sie w ogole, wszystko suche jak pieprz, nie moge tego nawet wymyc calkiem, bo boli :/
One posiadają w składzie Metronidazol ja też miałam podobne,to dziadostwo nie chce się rozpuścić i masz je pewnie 3 w środku. Ja bym nie brała jak masz takie bóle.

A jak się nazywają globulki bo ja miałam infekcje i też brałam takie które nie chciały się rozpuszczać i zostawały w takim stanie przez kilka dni...
W większości globulek tak jest że się nie rozpuszczają do końca, albo tak się rozpuszczają że rano po spaniu całe majtki mokre.. Przynajmniej ja trafiłam na takie a było ich duuużo..

Karokao,Angelika22, Karokao - po co od razu ten sarkazm - wystarczy przeczytać kilka postów wstecz. Jeśli zostałyście pominięte wystarczyło się przypomnieć!! Ja nawet nie zdążyłam wejść i zobaczyć grupy zamkniętej.

Ankan, mam nadzieję że jutro poczujesz się lepiej - niech już odejdzie ta zima wszystko przez nia [emoji6]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karokao w Twoim przypadku wystąpiła pomyłka przez literówkę dlatego amin Cię nie dodał. Jutro powinno wszystko działać.Przepraszam co do reszty zaraz dodamy.

Prosze o podanie jeszcze jednego moderatora. Rezygnuje z tej świetnej funkcji za dużo nerwów mnie to kosztuje. Dodawajcie kogo chcecie. [emoji4]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry