reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry dziewczynki :) Trzymam kciuki za wasze wizyty, wszystko będzie dobrze nie martwcie się :*
U mnie dzisiaj już lepiej, w nocy trochę się męczyłam ale już jest okej :)
I wiecie co? Rozmawiałam dzisiaj z mężem na temat naszego starania i mamy takie samo zdanie ze chcemy spróbować jeszcze raz :) tylko teraz się do tego przygotujemy jakieś witaminki itp bo teraz była to kompletna wpadka i wyszło jak wyszło...
Więc teraz skupiam się na tym żeby wszytsko się dobrze oczyściło i potem wizyta u lekarza i potem starania :)
Mam nadzieje ze będą owocne i niedługo będę mogła się pochwalić ze znowu mieszka we mnie fasolka :)
Trzymajcie się :*
@pralinka92, miło się czyta, że się lepiej czujesz, przede wszystkim psychicznie. Świetnie, że masz takie wsparcie w mężu! To już połowa sukcesu. Dbaj o siebie, przygotuj się do następnej ciąży jeszcze przed ciążą, życzę ci, a raczej wam, żeby się udało. Dawaj nam znać, co u ciebie! Całuski [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry dziewczynki :) Trzymam kciuki za wasze wizyty, wszystko będzie dobrze nie martwcie się :*
U mnie dzisiaj już lepiej, w nocy trochę się męczyłam ale już jest okej :)
I wiecie co? Rozmawiałam dzisiaj z mężem na temat naszego starania i mamy takie samo zdanie ze chcemy spróbować jeszcze raz :) tylko teraz się do tego przygotujemy jakieś witaminki itp bo teraz była to kompletna wpadka i wyszło jak wyszło...
Więc teraz skupiam się na tym żeby wszytsko się dobrze oczyściło i potem wizyta u lekarza i potem starania :)
Mam nadzieje ze będą owocne i niedługo będę mogła się pochwalić ze znowu mieszka we mnie fasolka :)
Trzymajcie się :*
Trzymam Kochana kciuki żeby szybko Wam się udało :) dobre podejście masz trzeba wierzyć, że będzie dobrze i wszystko się ułoży :)

@Wiola1985
@Izulek78
@Ankan
Dziękuję wam Kochane :* zobaczymy co powie lekarz i wtedy zaczniemy się starać :)
Tak psychicznie jest bardzo dobrze... widocznie tak miało być, nie bije się z przeznaczeniem... Oby fizycznie dobrze się zakończyło i wtedy będzie wszytsko dobrze... Wszytsko pomału się ułoży :)

Na poprzedniej wizycie wyszla mi infekcja z wymazu, dostalam od lekarza recepte na globulki i krem. Mam ich niby uzywac przez 6 dni, zostaly 3, ale od wczoraj baaardzo mnie brzuch boli i nie wiem, czy to przypadkiem nie przez to :/ Chociaz mozliwe, ze po prostu cos zaczelo mi sie przesuwac w podbrzuszu, bo wczesniej nic mi sie nie dzialo, zero objawow. We wtorek mam wizyte, ale nie wiem, czy uzywac tych globulek czy nie i troche sie stresuje....

Hmm.. super grupa zamknięta, od razu forum ucichło. Jestem na forum od początku, nie pisze codziennie bo mam jeszcze życie rodzinne i zawodowe, jak widać to wyklucza z bycia wybrańcem. No cóż, jakoś będzie trzeba to przeżyć.

gannyx8dsoycbms0.png

Na poprzedniej wizycie wyszla mi infekcja z wymazu, dostalam od lekarza recepte na globulki i krem. Mam ich niby uzywac przez 6 dni, zostaly 3, ale od wczoraj baaardzo mnie brzuch boli i nie wiem, czy to przypadkiem nie przez to :/ Chociaz mozliwe, ze po prostu cos zaczelo mi sie przesuwac w podbrzuszu, bo wczesniej nic mi sie nie dzialo, zero objawow. We wtorek mam wizyte, ale nie wiem, czy uzywac tych globulek czy nie i troche sie stresuje....
A jak się nazywają globulki bo ja miałam infekcje i też brałam takie które nie chciały się rozpuszczać i zostawały w takim stanie przez kilka dni...

A jak się nazywają globulki bo ja miałam infekcje i też brałam takie które nie chciały się rozpuszczać i zostawały w takim stanie przez kilka dni...
Canesten, cos takiego. Wlasnie ta sama sytuacja, nie rozpuszcza sie w ogole, wszystko suche jak pieprz, nie moge tego nawet wymyc calkiem, bo boli :/

reklama
Hmm.. super grupa zamknięta, od razu forum ucichło. Jestem na forum od początku, nie pisze codziennie bo mam jeszcze życie rodzinne i zawodowe, jak widać to wyklucza z bycia wybrańcem. No cóż, jakoś będzie trzeba to przeżyć.

gannyx8dsoycbms0.png
Nie ucichło z powodu grupy zamkniętej tylko z powodu weekendu.

Do góry