oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Hurra.. Jest już grupa zamknieta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam HiMommy - urocza aplikacja, dziecko codziennie zostawia dla Mamy jakąś wiadomość i jeszcze mam Preglife. Jestem zadowolona.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ból nie jest długotrwały i nie muszę brać żadnej tabletki, pobolewa najczęściej wieczorem ale się położę pomasuje brzuch i jest dobrze, pytam czy też tak macie ok 13 tygodnia.
Tak, ja mam polską wersjęNa pewno je sprawdzę, dziękuje za odpowiedz [emoji9] a ta preglife jest dostępna w języku polskim? Bo ostatnio jak ściągnęłam to było po niemiecku.
Hurra.. Jest już grupa zamknieta
Osobna grupa, ta w której piszemy to posty mogą czytać wszystkie osoby nawet te które nie są zarejestrowane na forum, a na grupie zamkniętej posty mogą czytać i pisać tylko członkowie grupy zamkniętejTa grupa zamknięta to jest tu gdzie jesteśmy czy jakaś osobna?
Cudownie kochana. Miałam z moim podobną rozmowę, zobacze tylko co powie lekarz. Ostatnio mówiła, że należy odczekać jeden okres i mozna próbować. My pewnie odczekamy trochę dłużej, musze psychicznie sie uspokoić bo chwilowo...jest źle. Ureguluje tarczyce, zrobie zapas duphastonu (w uk jest niedostepny) no i już rozgladalam sie za tabletkami które sa specjalnie dobrane dla kobiet starajacych się. Ja mam jutro rano zabieg, zaczęłam wczoraj lekko krwawic. No i wymiotowalam, ale to już chyba z nerwow.Dzień dobry dziewczynki Trzymam kciuki za wasze wizyty, wszystko będzie dobrze nie martwcie się :*
U mnie dzisiaj już lepiej, w nocy trochę się męczyłam ale już jest okej
I wiecie co? Rozmawiałam dzisiaj z mężem na temat naszego starania i mamy takie samo zdanie ze chcemy spróbować jeszcze raz tylko teraz się do tego przygotujemy jakieś witaminki itp bo teraz była to kompletna wpadka i wyszło jak wyszło...
Więc teraz skupiam się na tym żeby wszytsko się dobrze oczyściło i potem wizyta u lekarza i potem starania
Mam nadzieje ze będą owocne i niedługo będę mogła się pochwalić ze znowu mieszka we mnie fasolka
Trzymajcie się :*
Dziewczyny z jakich wy korzystacie aplikacji, tych które odliczają, który to tydzień/dzień, pokazują informacje o tym tygodniu, wielkość płodu, dni do porodu odliczaja itd?
Bo ja już chyba ściągnęłam 3cią aplikacje z kolei i dziwnie liczy tzn, że jestem już w 14 tygodniu. To ja już sama nie wiem o co chodzi. A z dni wychodzi mi 12tydzien6 dzień. Chciałabym taka dokładna, która liczy rzeczywisty tydzień, a nie przeskakuje już na kolejny.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom