reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry dziewczynki :) Trzymam kciuki za wasze wizyty, wszystko będzie dobrze nie martwcie się :*
U mnie dzisiaj już lepiej, w nocy trochę się męczyłam ale już jest okej :)
I wiecie co? Rozmawiałam dzisiaj z mężem na temat naszego starania i mamy takie samo zdanie ze chcemy spróbować jeszcze raz :) tylko teraz się do tego przygotujemy jakieś witaminki itp bo teraz była to kompletna wpadka i wyszło jak wyszło...
Więc teraz skupiam się na tym żeby wszytsko się dobrze oczyściło i potem wizyta u lekarza i potem starania :)
Mam nadzieje ze będą owocne i niedługo będę mogła się pochwalić ze znowu mieszka we mnie fasolka :)
Trzymajcie się :*
@pralinka92, miło się czyta, że się lepiej czujesz, przede wszystkim psychicznie. Świetnie, że masz takie wsparcie w mężu! To już połowa sukcesu. Dbaj o siebie, przygotuj się do następnej ciąży jeszcze przed ciążą, życzę ci, a raczej wam, żeby się udało. Dawaj nam znać, co u ciebie! Całuski [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry dziewczynki :) Trzymam kciuki za wasze wizyty, wszystko będzie dobrze nie martwcie się :*
U mnie dzisiaj już lepiej, w nocy trochę się męczyłam ale już jest okej :)
I wiecie co? Rozmawiałam dzisiaj z mężem na temat naszego starania i mamy takie samo zdanie ze chcemy spróbować jeszcze raz :) tylko teraz się do tego przygotujemy jakieś witaminki itp bo teraz była to kompletna wpadka i wyszło jak wyszło...
Więc teraz skupiam się na tym żeby wszytsko się dobrze oczyściło i potem wizyta u lekarza i potem starania :)
Mam nadzieje ze będą owocne i niedługo będę mogła się pochwalić ze znowu mieszka we mnie fasolka :)
Trzymajcie się :*
Trzymam Kochana kciuki żeby szybko Wam się udało :) dobre podejście masz trzeba wierzyć, że będzie dobrze i wszystko się ułoży :)

@Wiola1985
@Izulek78
@Ankan
Dziękuję wam Kochane :* zobaczymy co powie lekarz i wtedy zaczniemy się starać :)
Tak psychicznie jest bardzo dobrze... widocznie tak miało być, nie bije się z przeznaczeniem... Oby fizycznie dobrze się zakończyło i wtedy będzie wszytsko dobrze... Wszytsko pomału się ułoży :)

Na poprzedniej wizycie wyszla mi infekcja z wymazu, dostalam od lekarza recepte na globulki i krem. Mam ich niby uzywac przez 6 dni, zostaly 3, ale od wczoraj baaardzo mnie brzuch boli i nie wiem, czy to przypadkiem nie przez to :/ Chociaz mozliwe, ze po prostu cos zaczelo mi sie przesuwac w podbrzuszu, bo wczesniej nic mi sie nie dzialo, zero objawow. We wtorek mam wizyte, ale nie wiem, czy uzywac tych globulek czy nie i troche sie stresuje....

Hmm.. super grupa zamknięta, od razu forum ucichło. Jestem na forum od początku, nie pisze codziennie bo mam jeszcze życie rodzinne i zawodowe, jak widać to wyklucza z bycia wybrańcem. No cóż, jakoś będzie trzeba to przeżyć.

gannyx8dsoycbms0.png

Na poprzedniej wizycie wyszla mi infekcja z wymazu, dostalam od lekarza recepte na globulki i krem. Mam ich niby uzywac przez 6 dni, zostaly 3, ale od wczoraj baaardzo mnie brzuch boli i nie wiem, czy to przypadkiem nie przez to :/ Chociaz mozliwe, ze po prostu cos zaczelo mi sie przesuwac w podbrzuszu, bo wczesniej nic mi sie nie dzialo, zero objawow. We wtorek mam wizyte, ale nie wiem, czy uzywac tych globulek czy nie i troche sie stresuje....
A jak się nazywają globulki bo ja miałam infekcje i też brałam takie które nie chciały się rozpuszczać i zostawały w takim stanie przez kilka dni...

A jak się nazywają globulki bo ja miałam infekcje i też brałam takie które nie chciały się rozpuszczać i zostawały w takim stanie przez kilka dni...
Canesten, cos takiego. Wlasnie ta sama sytuacja, nie rozpuszcza sie w ogole, wszystko suche jak pieprz, nie moge tego nawet wymyc calkiem, bo boli :/

reklama
Hmm.. super grupa zamknięta, od razu forum ucichło. Jestem na forum od początku, nie pisze codziennie bo mam jeszcze życie rodzinne i zawodowe, jak widać to wyklucza z bycia wybrańcem. No cóż, jakoś będzie trzeba to przeżyć.

gannyx8dsoycbms0.png
Nie ucichło z powodu grupy zamkniętej tylko z powodu weekendu.

Do góry