reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej dziewczyny z rana.

Ja prasuje jak cos jest potrzebne. Moj malzo omija zelazko. Ale ciuszki maluszka bede prasowac na poczatku.. toz to sama przyjemosc wtedy ;)

Mnie dzis bedzie mniej. Jedziemy rodzinka do jumpworld zeby sobie dzieci poskakaly a potem mamy gosci, beda prosic na wesele.. takze chalupe trzeba wysprzatac..

Zycze wam milego dnia ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja pracuję jak coś trzeba, za to mój Damian nie ma problemu z prasowaniem.
Jakie plany na dziś ? Ja będę lepić pierogi z kilograma sera wiejskiego. Ah się wkopałam [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Witam kochane. Lubie prasowac, i prasuje najczesciej cale pranie od razu. Za to garow nie lubie myc. Zmywarka potrzebna;) wieczorem mdlosci mega duze mialam i w skutek tego rozmowa przez bialy duzy telefon w lazience:/ dzis jade znowu do dziadzia, pozniej mamy parapetowke. Obiad z wczoraj: pulpeciki w sosie pieczarkowym, a u dziadka pewno powtorka i placki:) zycze milej soboty;*

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

hej dziewczyny. ja wczoraj skończyłam na przytulaniu się do kibelka w nocy mój synek obudził się z płaczem i śpi teraz z nami zajmując 3/4 łóżka. ja już nie śpię a moi mężczyźni obaj chrapia hehe. ja dziś w planach mam sprzątanie takie trochę większe bo mam gości popołudniu
przyjeżdża ciocia że szczecina zobaczyć jak się urzadzilismy więc trzeba ostro posprzątać plus muszę upiec jakieś ciasto.
co do prasowania ja średnio pasuje 1 raz w miesiącu albo jak skończą się synowi ubranka hehe lenistwo pod tym względem ale to tylko dlatego że szkoda mi na to wiecznie czasu
także dziewczyny miłego spokojnego dnia buziakiiii

Tak w ogóle to forum jest uzależniające, ciężko mi żebym, co kawałek tu nie zajrzała co się dzieje :-D lecę oglądać Harego Potera a w międzyczasie prasować tyle tego że do północy mi się chyba zejdzie :-(czy tylko ja tak lubię prasować.. :-D
miłego wieczoru dziewczyny;-)
Też tak mam jak tylko znajdę wolny czas i się położe od razu śledzę nasze forum;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny borykam się ostatnio z problemem. Strasznie ale to strasznie krwawia mi dziąsła. Pasta zmieniona na krwawiace dziąsła ale zero rezultatu.

Też miałam w ciąży krwawiące zęby ponoć w ciąży są bardziej ukrwione
Może kup sobie szczoteczkę specjalna do wrażliwych zębów no i ta pastę sensodyne

reklama
Pytalam o dziasla dentystke. Powiedziala ze moge kupic jedna z tych past polecanych do problemow z dziaslami i dodala "ale to Ci moniko nie pomoze, tak teraz musi byc bo dzialaja hormony". Powiedziala zebym zeby myla dluzej a delikatniej. Z kolei rada ode mnie jest taka zeby koniecznie przerzucić sie na miekka szczoteczke. Mozesz tez plukac naparem z szalwi.

Do góry