reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie bylby 15 tydzien wedlug ostatniej miesiaczki, a na usg wyszlo ze 12. Ale mialam nieregularne miesiaczki, podejrzewalam, ze jest troche wczesniej, ale nie ze 3 tygodnie. A jednak lekarz powiedzial, ze rzeczywiscie do zaplodnienia doszlo po prostu pozniej prawdopodobnie. Nie martwilabym sie na waszym miejscu... Plus niektore dzieci rosna innym tempem, wolniej lub szybciej...

reklama
Tak w ogóle to forum jest uzależniające, ciężko mi żebym, co kawałek tu nie zajrzała co się dzieje :-D lecę oglądać Harego Potera a w międzyczasie prasować tyle tego że do północy mi się chyba zejdzie :-(czy tylko ja tak lubię prasować.. :-D
miłego wieczoru dziewczyny;-)
Ja na szczęście nie prasuje nic po praniu, tylko dopiero wtedy gdy dana rzecz chcemy użyć. [emoji14]

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Jestem po kolejnej wizycie. Niby wszystko ok bo serduszko bije ale od ostatniego usg minelo 1,5 tygodnia a wiek ciazy wg usg sie nie zmienil i caly czas pokazuje 10 tydzien. Troche mnie to martwi :(
Jeśli lekarz nic na ten temat nie mówil, to jest w porządku.

f2w3flw1cbdbspns.png

U mnie jest różnica jakoś 13 dni i żaden lekarz nic na ten temat nie mówil. A nie! Jeden coś tam powiedział gdy zobaczył moja zagubiona minę, że to nic takiego, po prostu później doszło do zapłodnienia i tyle. Ja mam cykle rozwalone, więc jakoś mnie to nie zdziwiło i absolutnie nie wzbudza nawet delikatnego niepokoju.

f2w3flw1cbdbspns.png
U mnie podobnie, różnica 2 tyg w tym momencie, 3 lekarzy skomentowało tak samo "młodsza ciąża, do zapłodnienia musiało dojść później", również mam nieregularne cykle

Hej dziewczyny przyszłam się z wami pożegnać... Niestety moje dziecko umarło :(
Byłam u lekarza sprawdził przepływy i wgl nie krążyły krew i serduszko przestało bić ;(
Nie rozwijało się prawidłowo i natura zdecydowała że jest za słabe i nie udało mu się przeżyć ;(
Przykro mi ze witam się z wami taki smutnymi wiadomościami :(
Was wszystkie serdecznie pozdrawiam, jesteście cudowne i życzę wam wszystkiego najlepszego :*

Przykro mi bardzo, że Kolejną z nas to spotyka. Mam nadzieję, że te czarne chmury nad Tobą szybko miną i już wkrótce zajrzysz do nas by pochwalić się swoim kreseczkami. Życzę Ci siły i wytrwałości!!! Pozdrawiam Trzymaj się!!!

Dziewczyny jestem przeszczesliwa lekarz obstawia dziewczynkę Jest piękna, zdrowiutka, według usg tydzień starsza i termin przesunął się na 5 sierpnia. Tańczyć, śpiewać i krzyczeć z radości mi się chce

Super, że takie dobre wieści :) gratuluję a Ty ciesz się i krzycz z radości. Pozdrawiam

Dziewczyny właśnie wyszłam z gabinetu usg prenatalne za nami i muszę się pochwalić będę mieć córeczkę:))Termin mi się nie zmienił mam na 3.08 dzidzia ładnie się rozwija.Pralinka i wiola współczuję żadne słowo nie jest w stanie wyrazić tego co czuję jak przeczytałam wieści od was:(

Gratuluję :) grono dziewczynek się powiększa a z początku sami chłopcy byli :) czekam na 31 oby też dziewczynka bo tak jakoś intuicja mi podpowiada

reklama
Dziewczyny nadrobiłam właśnie 21 stron, ale dzisiaj naskrobałyście a ja miałam zakręcony dzień. Najpierw od rana sprzątanie całej chaty, później goście a wieczorem na rocznicy ślubu u znajomych byliśmy, więc jak wróciłam szybka kąpiel i nie mogłam się powstrzymać żeby tu nie zajrzeć.
Mój omija żelazko szerokim łukiem, ale mi zupełnie to nie przeszkadza bo ja lubię prasowac ale czekam jak mi się z trzy prania uzbierają.
Tymczasem uciekam spać bo oczy mi się same zamykają.
Życzę Wam miłej i spokojnej nocy oraz poranka bez mdłości :)

Do góry