reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Trzeba sobie czyms zająć głowę. Szydelkowanie czy coś [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj chyba nie w moim przypadku to szydełkowanie, nie potrafię :-D chociaż czasem jak patrze na jakieś takie misie, przytulanki dziergane które są na czasie i pełno w internecie to żałuję że nie umiem :-D

Zatem trzymam kciuki mocno!!!! Jeszcze troszkę i się wreszcie doczekasz!!! :)
Szczerze, to poważnie zacznę chodzić po ścianach, bo mimo że to druga ciąża, to prenatalne będę miała pierwszy raz w życiu. Odwrotnie do tego co sie mowi, w pierwszej ciąży byłam dużo bardziej wyluzowana. Lekarz prowadzący powiedział, ze prenatalne nie sa potrzebne bo on wszystko widzi i temat był dla mnie zamknięty i szczęśliwa chodziłam cały czas. A teraz [emoji55] uważam na siebie jak na jajko [emoji57]

Oj chyba nie w moim przypadku to szydełkowanie, nie potrafię :-D chociaż czasem jak patrze na jakieś takie misie, przytulanki dziergane które są na czasie i pełno w internecie to żałuję że nie umiem :-D
Piękne są [emoji7] ja kiedyś nauczyłam się robić szalik na drutach, ale ile można miec szalikow [emoji23]

Szczerze, to poważnie zacznę chodzić po ścianach, bo mimo że to druga ciąża, to prenatalne będę miała pierwszy raz w życiu. Odwrotnie do tego co sie mowi, w pierwszej ciąży byłam dużo bardziej wyluzowana. Lekarz prowadzący powiedział, ze prenatalne nie sa potrzebne bo on wszystko widzi i temat był dla mnie zamknięty i szczęśliwa chodziłam cały czas. A teraz [emoji55] uważam na siebie jak na jajko [emoji57]

Ja też tak samo.. w ciąży z synem robiłam wszystko, a teraz chucham i dmucham na siebie...

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Piękne są [emoji7] ja kiedyś nauczyłam się robić szalik na drutach, ale ile można miec szalikow [emoji23]

Uuu.. To pewnie w każdym kolorze masz :-D chociaż masz w czym wybierać :pjak to mam 3 na krzyż :-/teraz to możesz dla dzidzi robić na przyszłą zimę :-D
Czasem to mi się jeszcze bardziej dłuży i nie mogę się doczekać jak patrze ma wpisy innych mam że już po wizycie z usg ze widziały dzidzie znają płeć a ja jeszcze nie :p

Tak w ogóle to forum jest uzależniające, ciężko mi żebym, co kawałek tu nie zajrzała co się dzieje :-D lecę oglądać Harego Potera a w międzyczasie prasować tyle tego że do północy mi się chyba zejdzie :-(czy tylko ja tak lubię prasować.. :-D
miłego wieczoru dziewczyny;-)

reklama
Tak w ogóle to forum jest uzależniające, ciężko mi żebym, co kawałek tu nie zajrzała co się dzieje :-D lecę oglądać Harego Potera a w międzyczasie prasować tyle tego że do północy mi się chyba zejdzie :-(czy tylko ja tak lubię prasować.. :-D
miłego wieczoru dziewczyny;-)

prasowanie.. Moja zmora! Dziś wieszając pranie myślałam o tym jak bardzo mi się nie chce jutro prasować! Mówiłam ostatnio do męża że nasze dziecko będzie pierwszym na świecie w pomiętych ubrankach

Do góry