reklama
agu7ka
Zaangażowana w BB
Ja tez mam roznice tygodniowa ale tylko dlatego ze mam cykle 36 dniowe tak ze to normalne
Ja mam nieregularne cykle to raz a wtedy w listopadzie wspomagalam się paskami aby wykryc owulacje i kalendarzyk mi wskazywal ze już a paski dopuero 5 dni po dlatego też myślę ze z opóźnieniem to wszystko u mnie sie odbylo... Z reszta w 1 ciąży dziś sprawdzalam na zdjeciach i opisach było 2 tyg różnicy też niby dzidzia mlodsza a urodzilam 4.500 kg szczęście...
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Chyba" joga dla początkujących" ale tego pewna nie jestem ;-)Dziewczyny, szukam na tym fb tej grupy i szukam i nie widzę! Jak my się tam nazywamy?
Margeritka8
u.mnie też mąż także prasuje ja nie znoszę tego
https://img1.dmty.pl//uploads/201511/1446918161_kpwa1i_600.jpgA znacie to?
Może wypowiedzą się mamy, które mają już dwójkę dzieci ?
Szczerze, to poważnie zacznę chodzić po ścianach, bo mimo że to druga ciąża, to prenatalne będę miała pierwszy raz w życiu. Odwrotnie do tego co sie mowi, w pierwszej ciąży byłam dużo bardziej wyluzowana. Lekarz prowadzący powiedział, ze prenatalne nie sa potrzebne bo on wszystko widzi i temat był dla mnie zamknięty i szczęśliwa chodziłam cały czas. A teraz [emoji55] uważam na siebie jak na jajko [emoji57]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Takie to uroki mówią że kolejne ciążę człowiek spokojniejszy bo juz wie co i jak. A tu wiesz coraz wiecej i stres się robi... trzymam mocno kciuki za Ciebie
Thisjuss
Moderatorka
Jestem tego samego zdania. Przez to, że wiem więcej to bardziej się stresuję. Dziękuję Kochana [emoji7][emoji8][emoji8]Takie to uroki mówią że kolejne ciążę człowiek spokojniejszy bo juz wie co i jak. A tu wiesz coraz wiecej i stres się robi... trzymam mocno kciuki za Ciebie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
oliwiapatrycja
Wow to bardzo zazdroszczę, ma kto Cię wyręczyć :-)U mnie na szczęście mąż też pracuje dziecięce ciuchy wiec nie będzie źle [emoji5]
mój to omija żelazko i deskę szerokim łukiem