miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Bardzo to wszystko wzruszające, Trzymam kciuki za Ciebie :*
Dziękuje kochana [emoji5][emoji5][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo to wszystko wzruszające, Trzymam kciuki za Ciebie :*
Ja objawy mam jak z dziewczynami ale przeczucie że tym razem chłopiec,może dzisiaj się okaże bo o 16 mam prenatalne
Dziękuje kochana [emoji5][emoji5][emoji8]
Najgorsze ze po tych wpisach o ja sie zaczelam martwic o swoje malenstwo choc jest wszystko to dobrze ale nic nie wiadomo
Po zabiegu budzisz sie i zostaje Ci smutek ale bez tej traumy która mi niestety została...
Postaraj się przelezec cały dzień a pewnie Ci minieDziewczyny biorę duphaston 2x1 od 18.01 po zabarwionym na różowo śluzie, po jednym dniu brania miałam jakieś resztki koloru mleko z kawą i spokój od tamtego czasu było wszystko już w normie, a dziś znów zauważyłam śluz koloru mleko z kawą czy Was też to spotyka? We wt byłam u gin i wszystko było w porządku z malenstwem, nie wiem czy powinnam się zacząć martwić?!