Mamadrugiraz
Zaciekawiona BB
Augusta 89 ja myślę tak samo jak Czarna Jagoda lepiej pojedź tak dla własnego spokoju. Będziesz się lepiej czuła, dużo kobiet w ciazy ma plamienia ale jak masz się zamartwiac to lepiej pojechać i zobaczyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jestem przeszczesliwa lekarz obstawia dziewczynkę Jest piękna, zdrowiutka, według usg tydzień starsza i termin przesunął się na 5 sierpnia. Tańczyć, śpiewać i krzyczeć z radości mi się chce
Ja według Om 12tyg i 4dni, najpierw miałam termin na 14.08,tydzien temu byłam na usg i według pomiaru dzidziuś starszy o 6 dni i termin przesunął się na 8.08,ale lekarz powiedział że dopiero na genetycznych będzie można bardziej dokładnie termin wyznaczyć. Ach trzecia ciąża ale pogubilam się w tych wyliczeniach.Cześć [emoji5] jutro mój chłopak będzie dzwonił do lekarza prywatnego żeby umówić na usg prenatalne i mam nadzieje, ze na poniedziałek lub wtorek mi się uda dostać. Właśnie widzę [emoji5] mi termin wyliczał na 5 sierpnia lekarz, Ty pewnie tez tak? Albo już mi się miesza ten dzień [emoji28] a we wtorek albo środę muszę lecieć na wszystkie badania ze skierowania, które dostałam od lekarza na NFZ i wizytę mam na 02.02 (piątek) i wtedy miał mi żałozyc kartę ciąży.
Kochana dobrze ze sie o wszystkim pisze tylko przed ciążą nie zdawałam sobie sprawy ze tak duzo zdarza sie poronień a to takie smutne ze któraś traci dziecko zwlaszcza jak sie pragnieNie denerwuj się KOCHANA :* będzie dobrze. Ja wiem, że naczytamy się i się potem boimy, ale czy to forum czy nie wszedzie takie informacje się spotyka. Tutaj mamy najbliższe nam grono osób piszemy prawie wszystkie od początku i ja mimo kolejnej starty czuję sie tu dobrze, cieszę się, że moge do Was pisać to naprawdę bardzo potrzebne.
Dziewczyny biorę duphaston 2x1 od 18.01 po zabarwionym na różowo śluzie, po jednym dniu brania miałam jakieś resztki koloru mleko z kawą i spokój od tamtego czasu było wszystko już w normie, a dziś znów zauważyłam śluz koloru mleko z kawą czy Was też to spotyka? We wt byłam u gin i wszystko było w porządku z malenstwem, nie wiem czy powinnam się zacząć martwić?!
Kochana dobrze ze sie o wszystkim pisze tylko przed ciążą nie zdawałam sobie sprawy ze tak duzo zdarza sie poronień a to takie smutne ze któraś traci dziecko zwlaszcza jak sie pragnie
Najgorsze ze po tych wpisach o ja sie zaczelam martwic o swoje malenstwo choc jest wszystko to dobrze ale nic nie wiadomo
Margeritka8Zrobiłam listę jeśli kogoś pominęłam to przepraszam i dajcie znać to dodam. Dzisiaj wieczorem chce wyslac listę do admina [emoji4]
1.Late92
2.NowaNatka
3.Maljan
4.Estaa
5.wiola1994
6.ninex
7.chomiczka007
8.Thisjuss
9.Madziula 27
10.monika121326
11.megalija
12.Wiola1985