reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

oliwiapatrycja wiadomo :D
Mam pytanie do dziewczyn, których jest to kolejna ciąża, czy może tym razem szybciej rosną Wam brzuszki? Ja mam wrażenie, że teraz to po prostu stało się ekspresowo :o Co to będzie do końca :o
Oj tak [emoji14] w poprzedniej ciazy taki brzuch jak teraz mialam w piątym miesiącu

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie takie głupie to pytanie. Ja bym na to nie wpadła w sumie.

Niecierpliwie czekamy
emoji173.png

f2w3flw1cbdbspns.png
:oo Dużo pozytywnej energii przesyłam [emoji256][emoji173]️ Który tydzień?

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

9 tydzień 6 dzień

Najważniejsze aby dzieciątka były zdrowe i miały dużo miejsca a te brzuchy się potem zrzuci jakoś, damy rade)
Ja chodzę juz w legginsach bo w zwykłych spodniach dżinsach juz mi ciasno niewygodnie, nie chce maleństwa gnieść:p

@pralinka92 trzymam mocno kciuki &&
Dziewczyny, ja jestem bardzo aktywna fizycznie i mam mocne mięśnie brzucha, więc chociaż jestem bardzo szczupła, nie myślałam, że brzuszek pojawi się tak szybko. :o :D @oliwiapatrycja no brzuszek mam taki sam albo i większy (a ja dopiero 8tydzień!) i też chodzę już w legginsach, ogólnie mam mocne uczucie pełnego brzucha i rozciągania. W pierwszej ciąży minęło sporo czasu zanim było cokolwiek widać a tu taki numer haha

@pralinka92 trzymam mocno kciuki &&
Dziewczyny, ja jestem bardzo aktywna fizycznie i mam mocne mięśnie brzucha, więc chociaż jestem bardzo szczupła, nie myślałam, że brzuszek pojawi się tak szybko. :o :D @oliwiapatrycja no brzuszek mam taki sam albo i większy i też chodzę już w legginsach, ogólnie mam mocne uczucie pełnego brzucha i rozciągania. W pierwszej ciąży minęło sporo czasu zanim było cokolwiek widać a tu taki numer haha
Jak teraz szybciej rosną nam brzuchy to i teraz poród też powinien być szybszy, mam taką nadzieję :-):-D
Wtedt trwał 6 godz, a krzyczałam aż strach :-D :-D

Jak teraz szybciej rosną nam brzuchy to i teraz poród też powinien być szybszy, mam taką nadzieję :-):-D
Wtedt trwał 6 godz, a krzyczałam aż strach :-D :-D
Mam nadzieje że jak będę rodzic trafię na chłodniejszy dzień żeby były okna zamknięte bo inaczej okolice szpitala będą mnie słyszały. Termin mam na 25 lipiec bo się zmienił i się obawiam tego ze będzie gorąco a wtedy okna otwarte :-(

Oj kurcze, to masz nielekko teraz... Masz Netflixa? Jak tak to wiesz co robić ;) a jak nie to miesiąc okresu próbnego jest za darmo, bardzo polecam - mnóstwo seriali, a to się przyda jak jesteś przykuta do łóżka. Trzymaj się ;*
@Karolek tak mam takie same mysli.. kazdy kolejny watek upewnia mnie ze nasze ciaze sa coraz to starsze ;) to takie fajne uczucie ;)

A ja wasnie jem kiwi.. co za zachcianki dzis mam.. ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś wcielam trzy sztuki! Mniam i bardzo zdrowo! Dużą dawką Wit C

Dziewczyny nie wytrzymałam do 25go, poszłam dzisiaj - jestem szajbuska[emoji23]
I oto mamy kolejnego chłopca w drużynie, na 75% co prawda ale jak wiemy chłopaków lepiej wypatrzyć. Na szczęście wszystko okej, serduszko jak dzwon. Wg okresu 11t5d, wg usg 11t2d maluszek ma 4.5cm [emoji7]

gannyx8dsoycbms0.png
Heh super gratulacje ;)

reklama
Dziewczyny nie wytrzymałam do 25go, poszłam dzisiaj - jestem szajbuska[emoji23]
I oto mamy kolejnego chłopca w drużynie, na 75% co prawda ale jak wiemy chłopaków lepiej wypatrzyć. Na szczęście wszystko okej, serduszko jak dzwon. Wg okresu 11t5d, wg usg 11t2d maluszek ma 4.5cm [emoji7]

gannyx8dsoycbms0.png
Kolejny chlopak a moze nie bedzie dziewczynki bo poki co na to wskazuje hehe :p

Do góry