Kurde ale gadacie i gadacie o tych plackach że własnie tre kartofle na placki [emoji14] A raz się żyje, na nic nie mam ochoty ostatnio ale takie placuszki chętnie wsunę
Tylko módlcie się o mnie bo ostatnio jestem strasznym pechowcem, odkąd jestem w ciązy hybrydy odchodzą mi płatami. Tak więc mam przerwę, pierwszy raz od 4 lat nie mam hybrydy i oczywiście na efekty nie trzeba było czekać. Ostatnio obierając warzywa wjechałam na paznokcia i wyciełam sobie 1/4 paznokcia wraz z kawałkiem palca. Zalałam się krwią i łzami i prawie zemdlałam, na szczęscie dośc szybko się goi, ale przeżycia straszne. Nie raz tak miałam ale zawsze obieraczka zatrzymywała sie na paznokciu
W ogóle ja w tej ciąży jestem czarno widzem, o czym złym pomyślę to się dzieje. Ostatnio myślę że tak dużo piorę że chyba pralka tego nie wytrzyma i co? W ten sam dzień się zapaliła!! Kilka dni później myślę że tak zasłaniam i odsłaniam te rolety że w końcu trzasną, no i co??? Dwa dni później roleta mi poszła w pizdu!!!! Niestety rolety na zamówienie, niestandardowe wymiary i kosztują majątek
Potem pomyślałam że musze iść do dentysty bo jeden ząb do zrobienia, a potem myślę, a przeciez jeszcze nie boli, i co? Kuźwa w tą sama noc zaczął mnie ząb napieprzać... Wierzycie w to??? Po prostu nie do wiary. Takich sytuacji z ostatnich tygodni mam więcej
Teraz staram sie w ogóle nie myśleć :/