reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

oliwiapatrycja wiadomo :D
Mam pytanie do dziewczyn, których jest to kolejna ciąża, czy może tym razem szybciej rosną Wam brzuszki? Ja mam wrażenie, że teraz to po prostu stało się ekspresowo :o Co to będzie do końca :o
Oj tak [emoji14] w poprzedniej ciazy taki brzuch jak teraz mialam w piątym miesiącu

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie takie głupie to pytanie. Ja bym na to nie wpadła w sumie.

Niecierpliwie czekamy
emoji173.png

f2w3flw1cbdbspns.png
:oo Dużo pozytywnej energii przesyłam [emoji256][emoji173]️ Który tydzień?

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

9 tydzień 6 dzień

Najważniejsze aby dzieciątka były zdrowe i miały dużo miejsca a te brzuchy się potem zrzuci jakoś, damy rade)
Ja chodzę juz w legginsach bo w zwykłych spodniach dżinsach juz mi ciasno niewygodnie, nie chce maleństwa gnieść:p

@pralinka92 trzymam mocno kciuki &&
Dziewczyny, ja jestem bardzo aktywna fizycznie i mam mocne mięśnie brzucha, więc chociaż jestem bardzo szczupła, nie myślałam, że brzuszek pojawi się tak szybko. :o :D @oliwiapatrycja no brzuszek mam taki sam albo i większy (a ja dopiero 8tydzień!) i też chodzę już w legginsach, ogólnie mam mocne uczucie pełnego brzucha i rozciągania. W pierwszej ciąży minęło sporo czasu zanim było cokolwiek widać a tu taki numer haha

@pralinka92 trzymam mocno kciuki &&
Dziewczyny, ja jestem bardzo aktywna fizycznie i mam mocne mięśnie brzucha, więc chociaż jestem bardzo szczupła, nie myślałam, że brzuszek pojawi się tak szybko. :o :D @oliwiapatrycja no brzuszek mam taki sam albo i większy i też chodzę już w legginsach, ogólnie mam mocne uczucie pełnego brzucha i rozciągania. W pierwszej ciąży minęło sporo czasu zanim było cokolwiek widać a tu taki numer haha
Jak teraz szybciej rosną nam brzuchy to i teraz poród też powinien być szybszy, mam taką nadzieję :-):-D
Wtedt trwał 6 godz, a krzyczałam aż strach :-D :-D

Jak teraz szybciej rosną nam brzuchy to i teraz poród też powinien być szybszy, mam taką nadzieję :-):-D
Wtedt trwał 6 godz, a krzyczałam aż strach :-D :-D
Mam nadzieje że jak będę rodzic trafię na chłodniejszy dzień żeby były okna zamknięte bo inaczej okolice szpitala będą mnie słyszały. Termin mam na 25 lipiec bo się zmienił i się obawiam tego ze będzie gorąco a wtedy okna otwarte :-(

Oj kurcze, to masz nielekko teraz... Masz Netflixa? Jak tak to wiesz co robić ;) a jak nie to miesiąc okresu próbnego jest za darmo, bardzo polecam - mnóstwo seriali, a to się przyda jak jesteś przykuta do łóżka. Trzymaj się ;*
@Karolek tak mam takie same mysli.. kazdy kolejny watek upewnia mnie ze nasze ciaze sa coraz to starsze ;) to takie fajne uczucie ;)

A ja wasnie jem kiwi.. co za zachcianki dzis mam.. ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś wcielam trzy sztuki! Mniam i bardzo zdrowo! Dużą dawką Wit C

Dziewczyny nie wytrzymałam do 25go, poszłam dzisiaj - jestem szajbuska[emoji23]
I oto mamy kolejnego chłopca w drużynie, na 75% co prawda ale jak wiemy chłopaków lepiej wypatrzyć. Na szczęście wszystko okej, serduszko jak dzwon. Wg okresu 11t5d, wg usg 11t2d maluszek ma 4.5cm [emoji7]

gannyx8dsoycbms0.png
Heh super gratulacje ;)

reklama
Dziewczyny nie wytrzymałam do 25go, poszłam dzisiaj - jestem szajbuska[emoji23]
I oto mamy kolejnego chłopca w drużynie, na 75% co prawda ale jak wiemy chłopaków lepiej wypatrzyć. Na szczęście wszystko okej, serduszko jak dzwon. Wg okresu 11t5d, wg usg 11t2d maluszek ma 4.5cm [emoji7]

gannyx8dsoycbms0.png
Kolejny chlopak a moze nie bedzie dziewczynki bo poki co na to wskazuje hehe :p

Do góry