reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dokładnie ale ciekawa jestem która się pierwsza pochwali wiadomością o dziewczynce
Ja kazdego dnia czuje coraz mocniej że będę mieć corcie bo też odrobinę znoszę lepiej te ciążę

No u mnie wszyscy mają nadzieję że będzie wreszcie chłopak, fajnie by było, ale najważniejsze żeby dzidziuś zdrowy był bo ja już wiekowa jestem i bardzo się boję. 3.02 mam genetyczne usg i wtedy się okaże. Zresztą ta ciąża od początku zagrożona no i nie wiadomo było czy się utrzyma.

Cześć Dziewczyny!
Witam się z Wami serdecznie, powiem szczerze, że trochę się zdziwiłam ilością stron i niestety wszystkiego nie przeczytałam (jeszcze) :surprised: Mój nick jakby trochę nieaktualny bo teraz mam termin na koniec sierpnia. Obliczyłam na 26, ponieważ wiem kiedy doszło do zapłodnienia, natomiast wg daty ostatniej miesiączki to 31.08 ;) Także dołączam do sierpniówek. Aż ciężko uwierzyć, że ostatnim razem pisałam tutaj 7 lat temu... :o
No i ten zbieg okoliczności z plackami ziemniaczanymi jest świetny :D Zgadnijcie co dzisiaj robiłam na obiad? :laugh2:
Jak to co? Placki! :-D Haha :-D :-D

Ja mam jeszcze nadzieje na dziewczynke ale się okaże jak z tym będzie. Niby na zdjęciu usg coś tam widać ale lekarz nie potwierdziła płci bo dzidzia nie chciała się pokazać, więc jakieś szanse jeszcze są że to może jednak dziewczynka

reklama
oliwiapatrycja wiadomo :D
Mam pytanie do dziewczyn, których jest to kolejna ciąża, czy może tym razem szybciej rosną Wam brzuszki? Ja mam wrażenie, że teraz to po prostu stało się ekspresowo :o Co to będzie do końca :o

U mnie teraz druga ciąża, napewno trochę szybciej rośnie jak w pierwszej, zresztą ostatnio się zapuscilam i mam faldki na brzuchu to jeszcze bardziej mi się wydaje że szybciej rośnie jak kiedyś :-D zdjęcie robione przed chwilą, a co będzie zaczym urodzę jaki wielki będzie aż strach :-D za dużo siedzę aż krecha na brzuchu się zrobiła na sadelku :p
DSC_0007.JPG

Załączniki

• DSC_0007.JPG
    DSC_0007.JPG
    534,1 KB · Wyświetleń: 394
Do góry