reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Liczę ze się dogadamy- bo i tak mam pracę, która mogę wykonywać z domu i w dowolnych godzinach wiec nie powinno być problemu.
Oby :) trochę kicha na macierzyńskim martwić się o pieniądze :(

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Dziewczyny jestem już w 12 tyg.. A ja dopiero teraz mam taką mega niemoc. Bie mam sily z łóżka wstać. Teraz mnie zaczęło mylić. Boleć plecy. Wcześniej tak nieoalam
. A czytałam że teraz to powinno mając a nie tak jak u mnie. Odwrotnie..
Myślicie że wszystko jest ok?
Moja znajoma te typowe dla pierwszego trymestru objawy miała mocniejsze w drugim- urodziła zdrowa córkę wiec nie martw się na zapas [emoji5]

Dzien dobry :) od wczoraj towarzyszy mi irytujący ból podbrzusza [emoji19][emoji19] ale tak musi byc.

Dzis czeka mnie sprzątanie mieszkania, dwa dni sie obijalismy i wygląda jak wyglada [emoji26]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado1989 i czarna-jagoda.
Dzięki za podtrzymanie mnie na duchu.. Kurcze mam nadzieję że nic się nie dzieje wizyta dopiero 31 i prenatalne.
No niestety nie zmobilizować się wstać z łóżka.. Bo nie mam sily.. Najchętniej bym przespała cały dzień.
Jak prenatalne wyjdą ok, to zaczynam chodzić na basen ;) bo bardzo to lubię. Ale chciałam w I trymestrze go odpuścić.

Thisjus mnie też tak boki podbrzusze....;(

Dzien dobry :) od wczoraj towarzyszy mi irytujący ból podbrzusza [emoji19][emoji19] ale tak musi byc.

Dzis czeka mnie sprzątanie mieszkania, dwa dni sie obijalismy i wygląda jak wyglada [emoji26]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To podobnie jak u mnie, plus do tego cała sterta prasowania :-( przeziębienie mnie bierze nic mi się nie chce, a tu trzeba wkoncu dom ogarnąć dzieckiem się zająć plus do tego mam jeszcze jedno dziecko pod opieką przez 3 dni. \

Witajcie
Tak od jakiegoś czasu was podczytuje, ale jakoś nie mogłam zebrać się żeby coś napisac... Mam nadzieję że można dołączyć?
Mam 20 (czytajcie 34lata:shocked2::rolleyes::errr:) i 8 lat synka. Teraz 10t5dc. Myślałam że w drugiej ciąży będę spkojniejsza....
Hej :) jak Twój I maluszka stan zdrowia? Co Ci nie daje spokoju?

Jezu ale naskrobałyście,ledwo przebrnełam.
Witam wszystkie nowe mamy,trzymam kciuki za wizytujące i gratuluję już wizyt udanych:biggrin2:
Prymulkax kochana silna babka jesteś,tyle przejść i jeszcze taki konował się trafił:wściekła/y:
U mnie ostatnio kiepsko z samopoczuciem,nerwy wielkie i do tego doszedł ból,mam wrażenie całej miednicy.Chodzić ciężko...dziwi mnie to bo jestem w trakcie 13 tygodnia,strach pomyśleć co będzie wyżej w ciąży.Zazwyczaj łapało mnie w trzecim trymestrze i trzymało jeszcze po porodzie ,zanim wszystko wróciło do normy.Wybudzam się teraz dla odmiany nie na siku ,a dlatego że za długo spałam na którymś z boków i biodro najczęściej daje sygnał na zmianę pozycji....masakra.Pod koniec to chyba z "balkonikiem" będę śmigać;)

Wydawało mi się że do becikowego jedynym wymogiem jest być pod opieką lekarza do 10 tygodnia,dziwne to.

reklama
Witam [emoji3]to ja dostałam telefon o przesunięcie wizyty. Wiec mam wizytę nie 31 a 29... i przez moje mega lenistwo dopiero dzisiaj zrobiłam badania, wyniki dzisiaj wieczorem mam nadzieje ze będą ok

Do góry