reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Liczę ze się dogadamy- bo i tak mam pracę, która mogę wykonywać z domu i w dowolnych godzinach wiec nie powinno być problemu.
Oby :) trochę kicha na macierzyńskim martwić się o pieniądze :(

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Dziewczyny jestem już w 12 tyg.. A ja dopiero teraz mam taką mega niemoc. Bie mam sily z łóżka wstać. Teraz mnie zaczęło mylić. Boleć plecy. Wcześniej tak nieoalam
. A czytałam że teraz to powinno mając a nie tak jak u mnie. Odwrotnie..
Myślicie że wszystko jest ok?
Moja znajoma te typowe dla pierwszego trymestru objawy miała mocniejsze w drugim- urodziła zdrowa córkę wiec nie martw się na zapas [emoji5]

Dzien dobry :) od wczoraj towarzyszy mi irytujący ból podbrzusza [emoji19][emoji19] ale tak musi byc.

Dzis czeka mnie sprzątanie mieszkania, dwa dni sie obijalismy i wygląda jak wyglada [emoji26]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado1989 i czarna-jagoda.
Dzięki za podtrzymanie mnie na duchu.. Kurcze mam nadzieję że nic się nie dzieje wizyta dopiero 31 i prenatalne.
No niestety nie zmobilizować się wstać z łóżka.. Bo nie mam sily.. Najchętniej bym przespała cały dzień.
Jak prenatalne wyjdą ok, to zaczynam chodzić na basen ;) bo bardzo to lubię. Ale chciałam w I trymestrze go odpuścić.

Thisjus mnie też tak boki podbrzusze....;(

Dzien dobry :) od wczoraj towarzyszy mi irytujący ból podbrzusza [emoji19][emoji19] ale tak musi byc.

Dzis czeka mnie sprzątanie mieszkania, dwa dni sie obijalismy i wygląda jak wyglada [emoji26]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To podobnie jak u mnie, plus do tego cała sterta prasowania :-( przeziębienie mnie bierze nic mi się nie chce, a tu trzeba wkoncu dom ogarnąć dzieckiem się zająć plus do tego mam jeszcze jedno dziecko pod opieką przez 3 dni. \

Witajcie
Tak od jakiegoś czasu was podczytuje, ale jakoś nie mogłam zebrać się żeby coś napisac... Mam nadzieję że można dołączyć?
Mam 20 (czytajcie 34lata:shocked2::rolleyes::errr:) i 8 lat synka. Teraz 10t5dc. Myślałam że w drugiej ciąży będę spkojniejsza....
Hej :) jak Twój I maluszka stan zdrowia? Co Ci nie daje spokoju?

Jezu ale naskrobałyście,ledwo przebrnełam.
Witam wszystkie nowe mamy,trzymam kciuki za wizytujące i gratuluję już wizyt udanych:biggrin2:
Prymulkax kochana silna babka jesteś,tyle przejść i jeszcze taki konował się trafił:wściekła/y:
U mnie ostatnio kiepsko z samopoczuciem,nerwy wielkie i do tego doszedł ból,mam wrażenie całej miednicy.Chodzić ciężko...dziwi mnie to bo jestem w trakcie 13 tygodnia,strach pomyśleć co będzie wyżej w ciąży.Zazwyczaj łapało mnie w trzecim trymestrze i trzymało jeszcze po porodzie ,zanim wszystko wróciło do normy.Wybudzam się teraz dla odmiany nie na siku ,a dlatego że za długo spałam na którymś z boków i biodro najczęściej daje sygnał na zmianę pozycji....masakra.Pod koniec to chyba z "balkonikiem" będę śmigać;)

Wydawało mi się że do becikowego jedynym wymogiem jest być pod opieką lekarza do 10 tygodnia,dziwne to.

reklama
Witam [emoji3]to ja dostałam telefon o przesunięcie wizyty. Wiec mam wizytę nie 31 a 29... i przez moje mega lenistwo dopiero dzisiaj zrobiłam badania, wyniki dzisiaj wieczorem mam nadzieje ze będą ok

Do góry