Różyczka91
Aktywna w BB
Tak właśnie mi się tez wydaje
No nic jestem dobrej myśli jutro powtórzę badanie i zobaczymy
No nic jestem dobrej myśli jutro powtórzę badanie i zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ile kojarzę to weszły jakiś czas temu takie zmiany, że na małym zusie po opłaceniu składki zdrowotnej z zasiłku macierzyńskiego zostaje jakieś kilkanaście zł miesięcznie ale na 100% nie jestem pewna, musisz się doorientować z tym.
Nie masz szansy przejść na umowę i zamknąć/zawiesić DG?
Kurde, to straszna kicha... No ale może faktycznie uda się dogadać ze zleceniodawcą za tę super regulację nową to trzeba podziękować wszystkim, które zakładały działalność by wyłudzić wysokie macierzyńskie no ale jak jest głupie prawo pełne dziur, to co się dziwić :/Dopytam księgowej jak juz będę w drugim trymestrze.
Właśnie nie. Gdyby była taka możliwość z umowa to w ogóle bym nue zakładała DG.
Mnie pomagają inhalacje nabulizatorem ze zwykłej soli fizjologiczne. Nawilżają śluzówki i łatwiej się uporać z infekcją.Placki smażone ciężko strawne.. :-/
O gofry.. Ja tez mam je od wczoraj w planach i dzisiaj będę robić coś nie przeziębienie bierze.
Macie może jakieś sposoby na bolące gardło? :-(
Kurde, to straszna kicha... No ale może faktycznie uda się dogadać ze zleceniodawcą
Jak na usg jest wszystko w porządku i lekarz nic nie mówi to się nie martw na zaś ja praktycznie nie mam objawów, odpukać, na ten moment wszystko ok jest jedynie faktycznie zmęczenie mnie prześladowało i mogłabym duuuużo spać, ale teraz to mija. W dobrym momencie, bo mam codziennie godzinne spacery uskuteczniać, co byłoby ciężko, jak z łóżka nie chce się wstać [emoji16]Dziewczyny jestem już w 12 tyg.. A ja dopiero teraz mam taką mega niemoc. Bie mam sily z łóżka wstać. Teraz mnie zaczęło mylić. Boleć plecy. Wcześniej tak nieoalam
. A czytałam że teraz to powinno mając a nie tak jak u mnie. Odwrotnie..
Myślicie że wszystko jest ok?