reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
KatiNails, strasznie Cię męczy i tyle schudłaś na początku - nie wiem czy Cię pociesze ale koleżankę wymioty trzymały do końca ciazy nawet podczas porodu wymiotowala i zamiast przytyć schudła -10kg [emoji17] ostatnio też brałaś czopki?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

KatiNails, strasznie Cię męczy i tyle schudłaś na początku - nie wiem czy Cię pociesze ale koleżankę wymioty trzymały do końca ciazy nawet podczas porodu wymiotowala i zamiast przytyć schudła -10kg [emoji17] ostatnio też brałaś czopki?

Tak też czopki :) szybko się wchłaniają i razie czego ich nie zwrocenjak tabletki np :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Hello

Chyba Was po weekendzie nie nadrobię. U mnie weekend bardzo kiepski cały czas mnie mdliło [emoji17] ale obstawiam,że jeszcze jakieś dwa tyg i będzie lepiej [emoji4]

KatiNails, jak Ty się kochana czujesz - leki pomagają czy dajesz radę bez ?

Thisjuss, gratulacje [emoji4]

Wiola1985, kiedy będziesz w PL - straszne to że nawet nie zrobili Ci żadnego USG [emoji17]

Oliwiapartycja, jak torcik - smaczny wyszedł [emoji4] Ja też ostatnio mam wahania nastroju i potrafię z byle czego płakać aż nie poznaje siebie [emoji4

Torcik wyszedł zjadły, nikt się nie zatruł. Ale wygląd szkoda gadać, najgorszy w życiu jaki zrobiłam chyba :-D najważniejsze że synek był zadowolony ;-)

Widzę tutaj same super laski .
Ja niestety należę do tych wielkich. Niestety druga ciążę po 11 latach zaczęłam z wagą jaka miałam do pierwszego porodu hmmm uwaga 80 kg . Dobilam do 98. Potem zlecialam do 84 i tak zaczynam 3 ciążę.
Marzy mi się nie przytyć nic. Będę się o to starać i jeść rozsądnie nie mylić z odchudzaniem. Mam nadzieję ze się uda.
Co do libido to prawie zerowe.
A we wcześniejszych ciazach było wręcz odwrotnie [emoji6]

Ostatnia edycja:
u mnie też libido zmalało albo poprostu sił brak...
Ja też przed wizytą troszkę się stresuje myślę że będzie dobrze..
Juz postanowiłam że z 1 koncertowania rezygnuje...to jak się wczoraj czułam a musiałam się ogarnąć i jakoś do ładu poskładać...masakra...nie ma co w ciąży nie będę się wysilać choć kasy szkoda
Ja dzisiaj o 5 się obudziłam zresztą jak co dzień ( zauważyłam ze to z głodu nie mogę później usnąć)ale samopoczucie dużo lepsze niż wczoraj
Z ciekawości spytam się czy dużo wody pijecie teraz bo ja kiedyś lubialam i piłam jej dużo teraz poza kwaśna herbata z malinami nie piję nic z czego pojawił się moj problem bólu nerek. . Pewnie moje odżywanie się też nie jest za zdrowe bo nie smakuje mi praktycznie wszystko poza kwaśnym ale coz może mi lekarz dziś coś doradzi...

Czesc dziewczyny ,

Czytam Was i śledzę ale jakoś sama że sobą się nie mogę ogarnąć. Nie jem od kilku tyg ciągle jestem zła i nie chce na Was przelewać tych złych emocji. Mam mdłości nawet w nocy jak za szybko przełoże się z boku na bok. Nie mam siły bawić się z synkiem i wogole czuje się tragicznie :( mam nadzieję że za miesiąc będzie już lepiej bo jak nie to zwariujeeee

Któraś z Was miała obawy przed lotem, ja w poprzedniej ciazy leciałam w 8 tyg a potem w 14 i wszystko było ok. W tej ciazy leciałam w 4 tyg nie wiedząc że jestem w ciazy i też ok więc myślę że nie ma się co martwić.

Miałam wizytę w zeszłym tyg i jest pięknie bijące serduszko. Prenatalne mamy 12 lutego.

Dziewczyny, moja siostra po 7 latach staran zaszła w druga ciążę i mamy tylko tydzień różnicy! Ta jej ciaza jest dla mnie ogromnym szczęściem bo myślałam że już się nie doczekają. W Święta składała mi życzenia i cieszyła się z mojej ciazy a sama nie wiedziała że jest :)
Życzę Wam miłego dnia i obiecuję że będę się udzielać jak tylko przejdą mi te mdłości bo jestem nie do życia...

reklama
@Mamadrugiraz - trzymam kciuki żeby szybko przeszło. Jak masz ochotę sobie do nas choćby pomarudzić to pisz :*
Serdeczne gratulacje dla siostry <3<3<3
Super, że na wizycie dobre wieści :) Też mam prenatalne 12.02, będę o Tobie pamiętać!

Do góry