asia0509
Fanka BB :)
wody wypijam dziennie 2-2.5 litra. piję jak szalona po prostu.
ja wody jako wody to nie pije nic, ale na herbaty to woda nie zdąży wystygnąć w czajniku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wody wypijam dziennie 2-2.5 litra. piję jak szalona po prostu.
Tina czekasz na wizyte w Uk? W 12 tyg?Hej dziewczyny ! Ja odliczam : już tylko dwa tygodnie do mojej pierwszej wizyty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Widzę tutaj same super laski .
Ja niestety należę do tych wielkich. Niestety druga ciążę po 11 latach zaczęłam z wagą jaka miałam do pierwszego porodu hmmm uwaga 80 kg . Dobilam do 98. Potem zlecialam do 84 i tak zaczynam 3 ciążę.
Marzy mi się nie przytyć nic. Będę się o to starać i jeść rozsądnie nie mylić z odchudzaniem. Mam nadzieję ze się uda.
Co do libido to prawie zerowe.
A we wcześniejszych ciazach było wręcz odwrotnie [emoji6]
Ja lubię i się spełniam... ale niestety musiałam iść na l4... dlatego już się zastanawiam czy juz po macierzyńskim nie wrócić do pracy czyli po pół roku po urodzeniuTak jak ja od 8 tygodnia jestem na L4 nie lubie swojej pracy a poza tym 9 Godz caly czas nogach, trzeba dzwigac praca w stresie na zmiany i tez nocne to nie sluzy bobaskowi