reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja ostatnio mam taką niemoc ze chętnie bym przelezala kilka dni [emoji5]

A w pierwszej ciąży jak juz byłam na l4 to nadrobilam tyle książkowych zaległości ze ho ho [emoji6]
Kilka dni tak później chyba bym tęskniła za pracą ja jednak muszę mieć kontakt z ludźmi bo w domu się nudzę ;)
Książki ja też uwielbiam mogę chłonąć tomami żeby tylko mieć czas

reklama
Hello

Chyba Was po weekendzie nie nadrobię. U mnie weekend bardzo kiepski cały czas mnie mdliło [emoji17] ale obstawiam,że jeszcze jakieś dwa tyg i będzie lepiej [emoji4]

KatiNails, jak Ty się kochana czujesz - leki pomagają czy dajesz radę bez ?

Thisjuss, gratulacje [emoji4]

Wiola1985, kiedy będziesz w PL - straszne to że nawet nie zrobili Ci żadnego USG [emoji17]

Oliwiapartycja, jak torcik - smaczny wyszedł [emoji4] Ja też ostatnio mam wahania nastroju i potrafię z byle czego płakać aż nie poznaje siebie [emoji4]

NowaNatka, mi po ciazy strasznie zęby się posypały aż byłam w szoku bo wszystkie miałam zdrowe a nagle dodawałam takich boli że nie mogłam określić który mnie boli i leczenie kanałowe oczywiście [emoji17]

Zanka200389, pewnie apetyt na kawę wróci wraz z urodzeniem dzidziusia [emoji4]

Kotek92, jak masz takie objawy od razu pędz na IP nikt Cię z tego powodu nie wysmieje masz prawo się martwić. Jak się czujesz ?

Moniana, każdy maluszek rośnie swoim tempem na pewno nie masz się czym niepokoić [emoji4]

Anulka1991 kciuki zaciśnięte będzie dobrze [emoji6]

Odnośnie seksu - mi libido spadło do zera.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ! Ja odliczam : już tylko dwa tygodnie do mojej pierwszej wizyty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Katinails to ważymy teraz tyle samo [emoji6] tylko ja wyższa jestem i jak na razie jestem 4 kg na plusie, co mnie wcale nie martwi. [emoji6]

Powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji5]️

Late92 dobrze, że już się lepiej czujesz. [emoji5]️

Mi wzrosło libido w ciąży. [emoji41] Nie narzekam na to [emoji1]
Mi na nowo przyszła ochota na kawę [emoji4] tylko nie piję jej więcej niż 1 dziennie.

@Madziula27 leki :( dzisiaj do 11 wytrzymałam bez, ale znów odruchy na wymioty :( i wzięłam.
@elisse to Ty też szczypiorek

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

KatiNails, biedna [emoji17] w poprzedniej ciąży do którego tyg Cię trzymało?

Może w tym tyg będzie już grupa zamknięta [emoji4]

KatiNails, biedna [emoji17] w poprzedniej ciąży do którego tyg Cię trzymało?

Może w tym tyg będzie już grupa zamknięta [emoji4]

Do końca 4 miesiąca.. ale wtedy po lekach nie czułam się aż tak dobrze jak teraz. Więc nie wiem czy teraz mniejsze wymioty czy lepiej leki na mnie działają

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ja dziś będę wyrodna matką i po przedszkolu młodego zabieram do McDonald's... Mąż dostał wczoraj od mamusi cały słoik bograczu, żeby żona się przy garach męczyć nie musiała [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry