reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
KatiNails, strasznie Cię męczy i tyle schudłaś na początku - nie wiem czy Cię pociesze ale koleżankę wymioty trzymały do końca ciazy nawet podczas porodu wymiotowala i zamiast przytyć schudła -10kg [emoji17] ostatnio też brałaś czopki?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

KatiNails, strasznie Cię męczy i tyle schudłaś na początku - nie wiem czy Cię pociesze ale koleżankę wymioty trzymały do końca ciazy nawet podczas porodu wymiotowala i zamiast przytyć schudła -10kg [emoji17] ostatnio też brałaś czopki?

Tak też czopki :) szybko się wchłaniają i razie czego ich nie zwrocenjak tabletki np :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Hello

Chyba Was po weekendzie nie nadrobię. U mnie weekend bardzo kiepski cały czas mnie mdliło [emoji17] ale obstawiam,że jeszcze jakieś dwa tyg i będzie lepiej [emoji4]

KatiNails, jak Ty się kochana czujesz - leki pomagają czy dajesz radę bez ?

Thisjuss, gratulacje [emoji4]

Wiola1985, kiedy będziesz w PL - straszne to że nawet nie zrobili Ci żadnego USG [emoji17]

Oliwiapartycja, jak torcik - smaczny wyszedł [emoji4] Ja też ostatnio mam wahania nastroju i potrafię z byle czego płakać aż nie poznaje siebie [emoji4

Torcik wyszedł zjadły, nikt się nie zatruł. Ale wygląd szkoda gadać, najgorszy w życiu jaki zrobiłam chyba :-D najważniejsze że synek był zadowolony ;-)

Widzę tutaj same super laski .
Ja niestety należę do tych wielkich. Niestety druga ciążę po 11 latach zaczęłam z wagą jaka miałam do pierwszego porodu hmmm uwaga 80 kg . Dobilam do 98. Potem zlecialam do 84 i tak zaczynam 3 ciążę.
Marzy mi się nie przytyć nic. Będę się o to starać i jeść rozsądnie nie mylić z odchudzaniem. Mam nadzieję ze się uda.
Co do libido to prawie zerowe.
A we wcześniejszych ciazach było wręcz odwrotnie [emoji6]

Ostatnia edycja:
u mnie też libido zmalało albo poprostu sił brak...
Ja też przed wizytą troszkę się stresuje myślę że będzie dobrze..
Juz postanowiłam że z 1 koncertowania rezygnuje...to jak się wczoraj czułam a musiałam się ogarnąć i jakoś do ładu poskładać...masakra...nie ma co w ciąży nie będę się wysilać choć kasy szkoda
Ja dzisiaj o 5 się obudziłam zresztą jak co dzień ( zauważyłam ze to z głodu nie mogę później usnąć)ale samopoczucie dużo lepsze niż wczoraj
Z ciekawości spytam się czy dużo wody pijecie teraz bo ja kiedyś lubialam i piłam jej dużo teraz poza kwaśna herbata z malinami nie piję nic z czego pojawił się moj problem bólu nerek. . Pewnie moje odżywanie się też nie jest za zdrowe bo nie smakuje mi praktycznie wszystko poza kwaśnym ale coz może mi lekarz dziś coś doradzi...

Czesc dziewczyny ,

Czytam Was i śledzę ale jakoś sama że sobą się nie mogę ogarnąć. Nie jem od kilku tyg ciągle jestem zła i nie chce na Was przelewać tych złych emocji. Mam mdłości nawet w nocy jak za szybko przełoże się z boku na bok. Nie mam siły bawić się z synkiem i wogole czuje się tragicznie :( mam nadzieję że za miesiąc będzie już lepiej bo jak nie to zwariujeeee

Któraś z Was miała obawy przed lotem, ja w poprzedniej ciazy leciałam w 8 tyg a potem w 14 i wszystko było ok. W tej ciazy leciałam w 4 tyg nie wiedząc że jestem w ciazy i też ok więc myślę że nie ma się co martwić.

Miałam wizytę w zeszłym tyg i jest pięknie bijące serduszko. Prenatalne mamy 12 lutego.

Dziewczyny, moja siostra po 7 latach staran zaszła w druga ciążę i mamy tylko tydzień różnicy! Ta jej ciaza jest dla mnie ogromnym szczęściem bo myślałam że już się nie doczekają. W Święta składała mi życzenia i cieszyła się z mojej ciazy a sama nie wiedziała że jest :)
Życzę Wam miłego dnia i obiecuję że będę się udzielać jak tylko przejdą mi te mdłości bo jestem nie do życia...

reklama
@Mamadrugiraz - trzymam kciuki żeby szybko przeszło. Jak masz ochotę sobie do nas choćby pomarudzić to pisz :*
Serdeczne gratulacje dla siostry <3<3<3
Super, że na wizycie dobre wieści :) Też mam prenatalne 12.02, będę o Tobie pamiętać!

Do góry