reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Cześć,rodze 4 sierpnia.
Mialam badanie 8 stycznia i malenstwo mialo prawie 5 cm. :) serduszko zdrowe bardzo sie wiercilo machalo rączkami nozkami. Obecnie w sobotę koncze 12 tydzień zaczynam 13 tydzien. Czy ma ktoś zdj usg może pokazać, i czy znacie plec ? Na moim widac cos bylo miedzy nozkami ale nie wiem czy nie za wczesnie i czy to nie pepowina prosze o wasze zdjecia. Kolejna wizytę mam 2 lutego . Ja mecze się z bólem rwy kulszowej.
Pozdrawiam Was mamusie
Super! Domyslam sie mniej więcej jak to moglo wygladac. Wczoraj widzialm swojego o polowie mniejszego niż Twoj dzieciaczka machajacego konczynami jak opętany. Ta rwa kulszowa to zupełnie niezwiazana z ciążą? Jest jakis sposob, cos co mozesz stosowac i pomaga?

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was ma zalecenia od lekarza, żeby leżeć i tylko odpoczywać [emoji32]? Prawie dwa tyg w łóżku, łatwe to nie jest ....

Ostatnia edycja:
Dzięki za pytasz :* leków jeszcze nie wybrałam. W aptece nie było i mi dziewczyny zamówiły. :( Ale chyba trochę spacer na świeżym powietrzu mi pomógł bo nie dawno trzy kromki chleba tostowego z pasztetem zjadłam [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

No to dobrze :) juz będzie lepiej :* ja jak się przejdę to też zawsze mi się samopoczucie poprawia :)

Gratuluję wszystkim wizyt :)
@Wiola1985 ja też uwielbiam buraczki mmm :)

A z tym wiatrem to w radio słyszałam że jakiś orkan ma nad Polskę właśnie dzisiaj dotrzeć i ma strasznie wiać i padać śnieg także trzeba uważać na siebie jak się wychodzi z domu...

Wiola1985 trzymam mocno kciuki!!! Będzie Wszystko dobrze. Choć rozumiem Cię że pewnie jesteś zła, że wizyta jednak jutro

Ostatnia edycja:
Colorado ty z okolic Katowic tak jak ja. Termin mamy taki sam...więc i może smaki hahaha dlatego ogórkowa tak smakowała ;)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Super, że wizyty udane [emoji1] chłopcy zawsze się szybciej chwalą

An.nela pokaż zdjęcie, to ocenimy [emoji6] ja się kiedyś bawiłam we wczesne rozpoznawanie płci [emoji39]

Katinails ja zauważyłam, że przy niższych temperaturach i dużej ilości powietrza mdłości są mniejsze.

Augusta89 mam nadzieję, że nie będziesz musiała do porodu leżeć [emoji57] ja w pierwszej ciąży miałam podejrzenie odejścia wód i musiałam 2 miesiące leżeć.

Ja jeszcze nie zamawiałam z allieexpress. Za jakiś czas się skuszę [emoji1]

reklama
A propos zgagi to nalezy unikac pozycji leżącej po posiłku bo ona sprzyja zgadze. Mleko brzmi rozsadnie bo zobojetni kwas solny. Siemie lniane z kolei pokryje przelyk lepka warstwa i kwas choc sie cofnie to nie bedzie tak palił. Ah te nasze szalone hormony!

Do góry