reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Duzo rzeczy zamawiam z AliExpress i powiem Wam szczerze, że różnie bywa z jakością. Ubranek jeszcze nie kupowałam ale pewnie jak że wszystkim będzie. Nie na każdej aukcji niestety jest podany skład :( więc na dziecięce nie nastawiam się na wielkie zakupy na AliExpress ale na coś pewnie się skuszę :)

reklama
Któraś się pytała o zgage ja się z tym zmagam teraz i w pieszej ciąży też musiałam i mi pomaga zimne mleko :) wypijam tak z pół szklanki lub szklankę (ile mam ochotę) i po paru chwilach przechodzi :) naprawdę nie trzeba czekać długo na to żeby pomogło :)

Super! Domyslam sie mniej więcej jak to moglo wygladac. Wczoraj widzialm swojego o polowie mniejszego niż Twoj dzieciaczka machajacego konczynami jak opętany. Ta rwa kulszowa to zupełnie niezwiazana z ciążą? Jest jakis sposob, cos co mozesz

-----》 przed ciaza kilka lat wcześniej mialam uraz kręgosłupa teraz przy powiększające się macicy uciska na kręgosłup ledzwiowy w tym promienieniuje az posladek prawy ta rwa zwana. I udo. Czasem kuleje a czasem nie mogę się ruszyc. Nie chce myslec jak dziecko sie powiększy i jak będzie uciskac. Wtedy będzie dopiero bol ale mam nadzieję że nie długo przejdzie niestety nie ma na to lekarstwa w ciazy

Dziewczyny czy któraś z Was ma zalecenia od lekarza, żeby leżeć i tylko odpoczywać [emoji32]? Prawie dwa tyg w łóżku, łatwe to nie jest ....
Ja na początku miałam takie zalecenia, teraz mam po prostu uważać na siebie, nie dźwigać no i jeszcze do następnej środy żadnego przytulanka [emoji24]
Colorado ty z okolic Katowic tak jak ja. Termin mamy taki sam...więc i może smaki hahaha dlatego ogórkowa tak smakowała ;)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe no najwyraźniej! [emoji16] Na jutro też już mam plan - leniwe z twarogiem zrobię [emoji173] mąż i tak je ostatnio po swojemu obiady, ma już dość moich [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Ja na początku miałam takie zalecenia, teraz mam po prostu uważać na siebie, nie dźwigać no i jeszcze do następnej środy żadnego przytulanka [emoji24]

Hehe no najwyraźniej! [emoji16] Na jutro też już mam plan - leniwe z twarogiem zrobię [emoji173] mąż i tak je ostatnio po swojemu obiady, ma już dość moich [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png
Ja wczoraj mojemu robiłam gołabki z ryżem i miesem, a sobie gołabki z ryżem i grzybami...mam większość rodziny z podkarpacia stad też takie smaki :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja chyba byłabym się kupować ubranka dla dzieci na aliexpress [emoji53] w ogóle nigdy nic nie kupowałam ale znam osoby które bardzo często kupuja i albo nie przychodzi albo jak przyjdzie to nie takie jak być powinno [emoji57] o czasie oczekiwania nie wspomnę [emoji6]

Zanka200389, witaj [emoji4] napisz coś więcej o sobie skąd jesteś?

Augusta89, ja mam delikatne rozwarstwienie kosmówki i muszę się oszczędzać na maksa generalnie mam więcej leżeć niż siedzieć [emoji6] dlaczego masz zalecenia żeby leżeć i odpoczywać?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry