reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Duzo rzeczy zamawiam z AliExpress i powiem Wam szczerze, że różnie bywa z jakością. Ubranek jeszcze nie kupowałam ale pewnie jak że wszystkim będzie. Nie na każdej aukcji niestety jest podany skład :( więc na dziecięce nie nastawiam się na wielkie zakupy na AliExpress ale na coś pewnie się skuszę :)

reklama
Któraś się pytała o zgage ja się z tym zmagam teraz i w pieszej ciąży też musiałam i mi pomaga zimne mleko :) wypijam tak z pół szklanki lub szklankę (ile mam ochotę) i po paru chwilach przechodzi :) naprawdę nie trzeba czekać długo na to żeby pomogło :)

Super! Domyslam sie mniej więcej jak to moglo wygladac. Wczoraj widzialm swojego o polowie mniejszego niż Twoj dzieciaczka machajacego konczynami jak opętany. Ta rwa kulszowa to zupełnie niezwiazana z ciążą? Jest jakis sposob, cos co mozesz

-----》 przed ciaza kilka lat wcześniej mialam uraz kręgosłupa teraz przy powiększające się macicy uciska na kręgosłup ledzwiowy w tym promienieniuje az posladek prawy ta rwa zwana. I udo. Czasem kuleje a czasem nie mogę się ruszyc. Nie chce myslec jak dziecko sie powiększy i jak będzie uciskac. Wtedy będzie dopiero bol ale mam nadzieję że nie długo przejdzie niestety nie ma na to lekarstwa w ciazy

Dziewczyny czy któraś z Was ma zalecenia od lekarza, żeby leżeć i tylko odpoczywać [emoji32]? Prawie dwa tyg w łóżku, łatwe to nie jest ....
Ja na początku miałam takie zalecenia, teraz mam po prostu uważać na siebie, nie dźwigać no i jeszcze do następnej środy żadnego przytulanka [emoji24]
Colorado ty z okolic Katowic tak jak ja. Termin mamy taki sam...więc i może smaki hahaha dlatego ogórkowa tak smakowała ;)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe no najwyraźniej! [emoji16] Na jutro też już mam plan - leniwe z twarogiem zrobię [emoji173] mąż i tak je ostatnio po swojemu obiady, ma już dość moich [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Ja na początku miałam takie zalecenia, teraz mam po prostu uważać na siebie, nie dźwigać no i jeszcze do następnej środy żadnego przytulanka [emoji24]

Hehe no najwyraźniej! [emoji16] Na jutro też już mam plan - leniwe z twarogiem zrobię [emoji173] mąż i tak je ostatnio po swojemu obiady, ma już dość moich [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png
Ja wczoraj mojemu robiłam gołabki z ryżem i miesem, a sobie gołabki z ryżem i grzybami...mam większość rodziny z podkarpacia stad też takie smaki :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja chyba byłabym się kupować ubranka dla dzieci na aliexpress [emoji53] w ogóle nigdy nic nie kupowałam ale znam osoby które bardzo często kupuja i albo nie przychodzi albo jak przyjdzie to nie takie jak być powinno [emoji57] o czasie oczekiwania nie wspomnę [emoji6]

Zanka200389, witaj [emoji4] napisz coś więcej o sobie skąd jesteś?

Augusta89, ja mam delikatne rozwarstwienie kosmówki i muszę się oszczędzać na maksa generalnie mam więcej leżeć niż siedzieć [emoji6] dlaczego masz zalecenia żeby leżeć i odpoczywać?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry