reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wolne zrobiłam :) bo ja chora :) i nie chce mi się na takie zimno potem po Niego do przedszkola iść :) żeby mnie jeszcze bardziej nie złapało :(
Poza tym póki ma mamę na wyłączność to jeszcze pokorzystamy z czasu tylko dla siebie :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
A to popieram,słuszna decyzja.Ja się cieszę że za niedługo ferie i się wylenimy w domku

reklama
hejo ,
Late dawaj znać jak po wizytacji!;**
Justyna919. Ja prowadzę auto ale pasy jeszcze nie uwieraja jak juz cisly w brzuch to nie zapinalam i juz;-)

dzis rano byłam na pobraniu krwi z mężem akurat bo od rana b zle sie czułam i dalej tak jest. poprzednio byłam sama.

dziewczyny tez was kluje tak w pochwie i jakby w szyjce macicy mnie tal kluje od wczoraj i dość mocno.to normalne?

co do brzuszka ,jestem w szoku jaki mam brzuchol chyba czas sie rozejzec za ciazowymi spodniadmi . .

Moniana witaj [emoji5]️

Late powodzenia na wizycie [emoji5]️

Katinails to masz dziś dzień lenistwa [emoji1]

Ja używałam chust przy synku i teraz też będę [emoji4] jest dużo firm chustowtch. Na początek polecane Lenny Lamb czy Little Frog. Jest dużo grup na FB. A nosidełko to chyba bliżej pół roku można [emoji4]

NowaNatka teraz nam brzuchu zaczną rosnąć jak szalone

Moniana witaj [emoji5]️

Ja używałam chust przy synku i teraz też będę [emoji4] jest dużo firm chustowtch. Na początek polecane Lenny Lamb czy Little Frog. Jest dużo grup na FB. A nosidełko to chyba bliżej pół roku można [emoji4]

Dzień lenistwa to mam od jakiś dwóch tygodni [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Moniana witaj [emoji5]️

nie koniecznie ;Link do: Baby Tula — Nosidełka Free-to-Grow 3.2 - 20 kg

Hej dziewczyny, właśnie nadrabiam te kilka stron od wczoraj. Poszłam spać o 16:00 a wstałam dzisiaj o 9:00. Wstałam tylko dlatego ze zgłodniałam.
Moniana witamy na forum.
Ja dzisiaj dostałam telefon....przypomnę że mieszkam w Uk w tym tyg zaczynam 9 tydzien i w czwartek będę mieć pierwszą wizytę z położną (tutaj cała ciążę nie ma wizyt z ginekologiem, ani badania ginekologicznego...chyba że coś sie dzieje). Cała ciąże prowadzo położna, pierwsze spotkanie przewidziane na 1,5 godz. Trzymajcie kciuki :) Nie mogę się doczekać.
Dzisiaj jadę na małe zakupy, nowy stanik już niezbędny no i jakies getry z wyższym chociaż stanem bo zaczynają obciskać. Siostra mnie opierniczyła za noszenie stringów i kazała kupić bawełniane majtki....ehhhhh.

Hej dziewczyny, właśnie nadrabiam te kilka stron od wczoraj. Poszłam spać o 16:00 a wstałam dzisiaj o 9:00. Wstałam tylko dlatego ze zgłodniałam.
Moniana witamy na forum.
Ja dzisiaj dostałam telefon....przypomnę że mieszkam w Uk w tym tyg zaczynam 9 tydzien i w czwartek będę mieć pierwszą wizytę z położną (tutaj cała ciążę nie ma wizyt z ginekologiem, ani badania ginekologicznego...chyba że coś sie dzieje). Cała ciąże prowadzo położna, pierwsze spotkanie przewidziane na 1,5 godz. Trzymajcie kciuki :) Nie mogę się doczekać.
Dzisiaj jadę na małe zakupy, nowy stanik już niezbędny no i jakies getry z wyższym chociaż stanem bo zaczynają obciskać. Siostra mnie opierniczyła za noszenie stringów i kazała kupić bawełniane majtki....ehhhhh.

Wiola w mothercare duże promocje - ja ostatnio kupiłam spodnie dwie pary z 35 f przecenione na 9 . W którym jesteś tygodniu ? Ja miałam spotkanie z położna już w 5-6 .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiola w mothercare duże promocje - ja ostatnio kupiłam spodnie dwie pary z 35 f przecenione na 9 . W którym jesteś tygodniu ? Ja miałam spotkanie z położna już w 5-6 .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawde??? Ja za 2 dni zaczynam 9. Mi powiedzieli ze maja czas na zorganizowanie pierwszej wizyty miedzy 8 a 10 tyg.

Dzieki za info...

hejo ,
Late dawaj znać jak po wizytacji!;**
Justyna919. Ja prowadzę auto ale pasy jeszcze nie uwieraja jak juz cisly w brzuch to nie zapinalam i juz;-)

dzis rano byłam na pobraniu krwi z mężem akurat bo od rana b zle sie czułam i dalej tak jest. poprzednio byłam sama.

dziewczyny tez was kluje tak w pochwie i jakby w szyjce macicy mnie tal kluje od wczoraj i dość mocno.to normalne?

co do brzuszka ,jestem w szoku jaki mam brzuchol chyba czas sie rozejzec za ciazowymi spodniadmi . .

Ja też już w swoich spodniach się nie mieszczę :p na razie mam patent "na gumkę" ale pod koniec miesiąca zamówię sobie 2 pary ;) mam na allegro upatrzone jedne jeansy i jedne takie luźniejsze a'la dresy :)

Jeżeli chodzi o pasy to zapinana normlanie poprostu tą dolną część kładę pod brzuch i mi wtedy nie przeszkadza :) w poprzedniej ciąży do końca tak jeździłam :)

reklama
W jakich rozmiarach kupujecie odzież ciążową? Wydawało mi się, że jeśli mam w H&M rozmiar M to powinnam ciążowe ciuchu tez kupić w tym rozmiarze, kupiłam na alllegro uzywane spodenki i jakieś takie wielkie.... (?)

Do góry