reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Moniana witaj ! Widze mamy ten sam termin na 17.08 ;)

@anet bardzo mi przykro ze to cie spotkalo. Zycze Ci duzo sil na ten okres !

@Maria.sm moje dzieci nie byly hustowe.. moze 3 bedzie ;) takze nie pomoge w tym temacie. A ja nie planuje sie umawiac na porod. Dwuch urodzilam bez poloznej i bylo ok ;)

Ja jutro ide na badania zlecone przez lekarza i juz sie martwie. Kurcze jak czegos nie zjem to zaraz jest mi slabo.. ale coz jakos trzeba dac rade.
Wczoraj mialam gorszy dzien prawie caly w lozku oraz w kibelku przytulalam sie z nim.

Dziewczyny czy wy normalnie prowadzicie samochody ? I co z pasami ? Bo mnie zaczynaja uciskac w brzuch.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Też boję się tego siedzenia w poczekalni. Mam nadzieję, że wstanę dość późno i pójdę gdy już będzie mniej ludzi i sprawę załatwię w pięć minut bo inaczej na pewno zemdleje lub w najlepszym przypadku zwymiotuje.

Naprawde masz już coś tam widoczny brzuszek? U mnie nadal nic, choć mama mówi, że u niej też dopiero było cos widać koło 5 miesiąca więc mam nadzieję, że u mnie będzie tak samo. :D Jedynie biodra mi się poszerzyły przez co wszystkie spodnie muszą iść w odstawke zapewne do września. :/

f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Ja prowadzę bez problemu ale sporadycznie bo zwykle przemieszczam się komunikacja miejska. Jak chodzi o pasy to niedługo będę ogarniać temat adaptera ciążowego do pasów bezpieczeństwa bo to wg mnie totalnie obowiązkowe. Mimo że przepisy są takie, że w ciąży można jechać z niezapiętymi pasami bo uciskałyby one brzuch to jest kwestia naszego bezpieczeństwa. Na pewno kupie lub pożyczę adapter. Zwykle pasy bezpieczeństwa zapięte na ciążowym brzuchu nie działają prawidłowo -crash testy pokazują to bezlitośnie :/

Witam was wszystkie!
Moniana fajnie że dołączyłaś
U mnie niestety po leniwej niedzieli powrót do pracy, ale samopoczucie dobre więc daję radę.
Ostatnio właśnie myślałam nad adapterami do pasów, bo jeżdżę codziennie do pracy nie mam daleko bo jakieś 2 km ale nie potrafię jeździć bez pasów muszę miec wszystko pozapinane teraz jeszcze nie jest źle bo przez kurtkę pas mnie nie obciska ale jak się cieplej zrobi to będzie konieczność

Moj weekend udany sobota zabiegana,a niedziela leniwa prawidlowo.Straszny dzis mroz na podkarpaciu,ale chociaz slonko swieci;). Co do chust z synem uzywalam lennylamb ale nie czesto nie lubil za bardzo uwiezienia.Teraz planuje kupic tule,ale nosidlo drogie ale wygodniejsze szybciej dziecko zapne,motanie moze byc uciazliwe jak sie czlowiek spieszy(moja trojca moze byc niecierpliwa).

Napisane na MB5012 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry ;) dziewczyny jaka ja jestem śpiąca non stop [emoji42] zasne wszędzie i w każdej pozycji. Niedawno wstałam, zjadłam śniadanie i najchętniej ponownie bym przysnela [emoji14]

hchyyx8dnm3epjzo.png

Moj weekend udany sobota zabiegana,a niedziela leniwa prawidlowo.Straszny dzis mroz na podkarpaciu,ale chociaz slonko swieci;). Co do chust z synem uzywalam lennylamb ale nie czesto nie lubil za bardzo uwiezienia.Teraz planuje kupic tule,ale nosidlo drogie ale wygodniejsze szybciej dziecko zapne,motanie moze byc uciazliwe jak sie czlowiek spieszy(moja trojca moze byc niecierpliwa).

Napisane na MB5012 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego ja dziś nie wychodzę z domu [emoji23] cały dzień z synem i fasolką w łóżku :D

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Też bym chciała zwłaszcza że zasnęłam o 2 w nocy a 7 pobudka,ale trzeba dziecko do przedszkola zaprowadzić.A twój czemu w domu chory czy mu wolne zrobiłaś;)
Wolne zrobiłam :) bo ja chora :) i nie chce mi się na takie zimno potem po Niego do przedszkola iść :) żeby mnie jeszcze bardziej nie złapało :(
Poza tym póki ma mamę na wyłączność to jeszcze pokorzystamy z czasu tylko dla siebie :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry