D
Deleted member 178340
Gość
Też boję się tego siedzenia w poczekalni. Mam nadzieję, że wstanę dość późno i pójdę gdy już będzie mniej ludzi i sprawę załatwię w pięć minut bo inaczej na pewno zemdleje lub w najlepszym przypadku zwymiotuje.@Moniana witaj ! Widze mamy ten sam termin na 17.08
@anet bardzo mi przykro ze to cie spotkalo. Zycze Ci duzo sil na ten okres !
@Maria.sm moje dzieci nie byly hustowe.. moze 3 bedzie takze nie pomoge w tym temacie. A ja nie planuje sie umawiac na porod. Dwuch urodzilam bez poloznej i bylo ok
Ja jutro ide na badania zlecone przez lekarza i juz sie martwie. Kurcze jak czegos nie zjem to zaraz jest mi slabo.. ale coz jakos trzeba dac rade.
Wczoraj mialam gorszy dzien prawie caly w lozku oraz w kibelku przytulalam sie z nim.
Dziewczyny czy wy normalnie prowadzicie samochody ? I co z pasami ? Bo mnie zaczynaja uciskac w brzuch.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawde masz już coś tam widoczny brzuszek? U mnie nadal nic, choć mama mówi, że u niej też dopiero było cos widać koło 5 miesiąca więc mam nadzieję, że u mnie będzie tak samo. Jedynie biodra mi się poszerzyły przez co wszystkie spodnie muszą iść w odstawke zapewne do września. :/