Colorado1989
Fanka BB :)
Ja jeszcze też nie mam problemów z pasami. Pierwszy raz słyszę o tych adapterach, ale zorientuję sięJa prowadzę bez problemu ale sporadycznie bo zwykle przemieszczam się komunikacja miejska. Jak chodzi o pasy to niedługo będę ogarniać temat adaptera ciążowego do pasów bezpieczeństwa bo to wg mnie totalnie obowiązkowe. Mimo że przepisy są takie, że w ciąży można jechać z niezapiętymi pasami bo uciskałyby one brzuch to jest kwestia naszego bezpieczeństwa. Na pewno kupie lub pożyczę adapter. Zwykle pasy bezpieczeństwa zapięte na ciążowym brzuchu nie działają prawidłowo -crash testy pokazują to bezlitośnie :/
Póki co w niektórych przyleglejszych spodniach czuję ucisk, oczywiście pierwsza myśl: doopa mi urosła [emoji23] a że całe życie walczę z wagą, a waga ze mną, no to to jest moja pierwsza myśl [emoji23] potem dopiero pukam się w głowę
Osobiście nie zamierzam dużo specjalnych ciuchów kupować. Nie wiem co prawa jako brzuś będzie, ale mam nadzieję, że sukienki i legginsy i luźne topy załatwią sprawę [emoji23] pod tym względem mamy idealny czas na ciążę dziewczyny [emoji1]