reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wolne zrobiłam :) bo ja chora :) i nie chce mi się na takie zimno potem po Niego do przedszkola iść :) żeby mnie jeszcze bardziej nie złapało :(
Poza tym póki ma mamę na wyłączność to jeszcze pokorzystamy z czasu tylko dla siebie :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
A to popieram,słuszna decyzja.Ja się cieszę że za niedługo ferie i się wylenimy w domku

reklama
hejo ,
Late dawaj znać jak po wizytacji!;**
Justyna919. Ja prowadzę auto ale pasy jeszcze nie uwieraja jak juz cisly w brzuch to nie zapinalam i juz;-)

dzis rano byłam na pobraniu krwi z mężem akurat bo od rana b zle sie czułam i dalej tak jest. poprzednio byłam sama.

dziewczyny tez was kluje tak w pochwie i jakby w szyjce macicy mnie tal kluje od wczoraj i dość mocno.to normalne?

co do brzuszka ,jestem w szoku jaki mam brzuchol chyba czas sie rozejzec za ciazowymi spodniadmi . .

Moniana witaj [emoji5]️

Late powodzenia na wizycie [emoji5]️

Katinails to masz dziś dzień lenistwa [emoji1]

Ja używałam chust przy synku i teraz też będę [emoji4] jest dużo firm chustowtch. Na początek polecane Lenny Lamb czy Little Frog. Jest dużo grup na FB. A nosidełko to chyba bliżej pół roku można [emoji4]

NowaNatka teraz nam brzuchu zaczną rosnąć jak szalone

Moniana witaj [emoji5]️

Ja używałam chust przy synku i teraz też będę [emoji4] jest dużo firm chustowtch. Na początek polecane Lenny Lamb czy Little Frog. Jest dużo grup na FB. A nosidełko to chyba bliżej pół roku można [emoji4]

Dzień lenistwa to mam od jakiś dwóch tygodni [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Moniana witaj [emoji5]️

nie koniecznie ;Link do: Baby Tula — Nosidełka Free-to-Grow 3.2 - 20 kg

Hej dziewczyny, właśnie nadrabiam te kilka stron od wczoraj. Poszłam spać o 16:00 a wstałam dzisiaj o 9:00. Wstałam tylko dlatego ze zgłodniałam.
Moniana witamy na forum.
Ja dzisiaj dostałam telefon....przypomnę że mieszkam w Uk w tym tyg zaczynam 9 tydzien i w czwartek będę mieć pierwszą wizytę z położną (tutaj cała ciążę nie ma wizyt z ginekologiem, ani badania ginekologicznego...chyba że coś sie dzieje). Cała ciąże prowadzo położna, pierwsze spotkanie przewidziane na 1,5 godz. Trzymajcie kciuki :) Nie mogę się doczekać.
Dzisiaj jadę na małe zakupy, nowy stanik już niezbędny no i jakies getry z wyższym chociaż stanem bo zaczynają obciskać. Siostra mnie opierniczyła za noszenie stringów i kazała kupić bawełniane majtki....ehhhhh.

Hej dziewczyny, właśnie nadrabiam te kilka stron od wczoraj. Poszłam spać o 16:00 a wstałam dzisiaj o 9:00. Wstałam tylko dlatego ze zgłodniałam.
Moniana witamy na forum.
Ja dzisiaj dostałam telefon....przypomnę że mieszkam w Uk w tym tyg zaczynam 9 tydzien i w czwartek będę mieć pierwszą wizytę z położną (tutaj cała ciążę nie ma wizyt z ginekologiem, ani badania ginekologicznego...chyba że coś sie dzieje). Cała ciąże prowadzo położna, pierwsze spotkanie przewidziane na 1,5 godz. Trzymajcie kciuki :) Nie mogę się doczekać.
Dzisiaj jadę na małe zakupy, nowy stanik już niezbędny no i jakies getry z wyższym chociaż stanem bo zaczynają obciskać. Siostra mnie opierniczyła za noszenie stringów i kazała kupić bawełniane majtki....ehhhhh.

Wiola w mothercare duże promocje - ja ostatnio kupiłam spodnie dwie pary z 35 f przecenione na 9 . W którym jesteś tygodniu ? Ja miałam spotkanie z położna już w 5-6 .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiola w mothercare duże promocje - ja ostatnio kupiłam spodnie dwie pary z 35 f przecenione na 9 . W którym jesteś tygodniu ? Ja miałam spotkanie z położna już w 5-6 .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawde??? Ja za 2 dni zaczynam 9. Mi powiedzieli ze maja czas na zorganizowanie pierwszej wizyty miedzy 8 a 10 tyg.

Dzieki za info...

hejo ,
Late dawaj znać jak po wizytacji!;**
Justyna919. Ja prowadzę auto ale pasy jeszcze nie uwieraja jak juz cisly w brzuch to nie zapinalam i juz;-)

dzis rano byłam na pobraniu krwi z mężem akurat bo od rana b zle sie czułam i dalej tak jest. poprzednio byłam sama.

dziewczyny tez was kluje tak w pochwie i jakby w szyjce macicy mnie tal kluje od wczoraj i dość mocno.to normalne?

co do brzuszka ,jestem w szoku jaki mam brzuchol chyba czas sie rozejzec za ciazowymi spodniadmi . .

Ja też już w swoich spodniach się nie mieszczę :p na razie mam patent "na gumkę" ale pod koniec miesiąca zamówię sobie 2 pary ;) mam na allegro upatrzone jedne jeansy i jedne takie luźniejsze a'la dresy :)

Jeżeli chodzi o pasy to zapinana normlanie poprostu tą dolną część kładę pod brzuch i mi wtedy nie przeszkadza :) w poprzedniej ciąży do końca tak jeździłam :)

reklama
W jakich rozmiarach kupujecie odzież ciążową? Wydawało mi się, że jeśli mam w H&M rozmiar M to powinnam ciążowe ciuchu tez kupić w tym rozmiarze, kupiłam na alllegro uzywane spodenki i jakieś takie wielkie.... (?)

Do góry