reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziś byłam na pierwszej wizycie, bejbik ma bijące serduszko jednak wg usg ciąża ma 5/6 tydzień natomiast z om wychodzi 8/9 - spory rozjazd, hm?

Wiesz co może ta rozbieżność przez to że źle zmierzyła.
Mi już dwa razy lekarka źle zmierzyła. I dopytywalam się i wgl i dopiero sobie głowice pozmieniało i okazało się że zarodek jest o 5 mm większy.
Więc nie przejmuj się tak. Ja mam np teraz niby zarodek o ponad tydzień młodszy..
Niż wynikało by to z ostatniej miesiączki. Ale lekarz mówił że nic się nie dzieje..

reklama
hej dziewczyny dawno się nie odzywałam ale niestety moje nudności i wymioty nasilily się. dzisiaj to prawie z kibelka nie wychodzę bo tak wymiotuje. co tylko zjem to zaraz zwracam. zastanawiam się tylko czy przypadkiem mój synek mnie czymś nie obdarowal w końcu on w poniedziałek też wymiotowal. a licząc 3 dni na rozwinięcie wirusa to gotowe....masakra te ostatnie dni....

hej dziewczyny dawno się nie odzywałam ale niestety moje nudności i wymioty nasilily się. dzisiaj to prawie z kibelka nie wychodzę bo tak wymiotuje. co tylko zjem to zaraz zwracam. zastanawiam się tylko czy przypadkiem mój synek mnie czymś nie obdarowal w końcu on w poniedziałek też wymiotowal. a licząc 3 dni na rozwinięcie wirusa to gotowe....masakra te ostatnie dni....
Trzymaj się tam. Pij wodę małymi lyczkami.

8p3oskjoiov8norc.png

ex2bx1hpoj7aj9ys.png

f2wli09kyusy3ndi.png

Dziewczyny pomocy co robić dostałam opryszczki :( można coś na to wziąć czymś smarować?

Hej mam ten sam problem. U mnie opryszczka pojawiała się bardzo często, za każdym razem jak tylko mialam osłabiony organizm. Mieszkam w UK, byłam w aptece po poradę, powiedzieli żeby niczym typu zovirax nje smarować, jeśli to Twoja pierwsza to raczej skontaktuj sie z lekarzem. Ważne żeby jej nie roznieść. Moja goi sie już 10 dni, dalej mam strupek. Możesz jedynie sobie pomóc przyjmując wit. c.

reklama
Do góry