reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
:-( to takie niesprawiedliwe :-( dlaczego takie rzeczy się dzieją ?! :-(

Jezu mam teraz takiego stracha przed jutrzejsza wizyta :-(((((

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety większość kobiet przeżyła to , po prostu nie wiele się o tym mówi . Mi lekarz próbował tłumaczyć to tak ze min organizm młodej kobiety sam wyklucza ciąże która mogłaby być ,,wadliwa " . Nie wiem ile w tym prawdy .

Niestety większość kobiet przeżyła to , po prostu nie wiele się o tym mówi . Mi lekarz próbował tłumaczyć to tak ze min organizm młodej kobiety sam wyklucza ciąże która mogłaby być ,,wadliwa " . Nie wiem ile w tym prawdy .

Wow to mnie uspokoiłas przed jutrzejsza wizyta... :-/

Wow to mnie uspokoiłas przed jutrzejsza wizyta... :-/

Nie ma co się martwić na zapas. To tak jakby martwić się, że w 37 tyg można iść na pasach i być przejechanym przez samochód. Ty przeżyjesz, maluch nie. Spokojnie i tyle. Nie ma co o tym myśleć. Stres gorszy niż używki.

f2w3flw1cbdbspns.png

Ostatnio któraś pisała o suszonych morelach że są dobre, u mnie tak zadziałały dobrze ze 3 razy przytulałam kibelek :'( mi w ciąży nie służą. Okropnie się czuje, tylko nasiliły mi mdłości które ostatnio powróciły, masakra. Chyba musze zrobić herbatę z imbirem. Narazie nie biorę żadnych witamin w ciąży ani nic innego dopiero za parę dni idę na badanie krwi wtedy dowiem się jakich witamin mi brakuje. Ale narazie zamierzam profilaktycznie kupić magnez i potas, bo przez wymioty i bardzo słaby apetyt można się wykończyć , a już raz byłam przez to w szpitalu dostając także dożylnie potas itp.

Może polecacie jakiś dobry potas i magnez? :-)

Ostatnio któraś pisała o suszonych morelach że są dobre, u mnie tak zadziałały dobrze ze 3 razy przytulałam kibelek :'( mi w ciąży nie służą. Okropnie się czuje, tylko nasiliły mi mdłości które ostatnio powróciły, masakra. Chyba musze zrobić herbatę z imbirem. Narazie nie biorę żadnych witamin w ciąży ani nic innego dopiero za parę dni idę na badanie krwi wtedy dowiem się jakich witamin mi brakuje. Ale narazie zamierzam profilaktycznie kupić magnez i potas, bo przez wymioty i bardzo słaby apetyt można się wykończyć , a już raz byłam przez to w szpitalu dostając także dożylnie potas itp.

Może polecacie jakiś dobry potas i magnez? :-)

Kwasu tez nie bierzesz ?

reklama
Do góry