reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

[emoji177][emoji177][emoji177]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ahhh jaki śliczny dzidziuś [emoji7][emoji7][emoji7]

Co do mdłości to sądzę ze powoli mogą mijać, ja wczoraj czułam sie rewelacyjnie, żadnych mdłości, dzisiaj już ten ucisk w żołądku, wszystko w gardle.. także raz lepiej raz gorzej, myśle ze nie ma sie czym martwić :)

gannyx8dsoycbms0.png

Ja biorę gorący prysznic, ale mam przyzwyczjony organizm i w dwóch poprzednich ciazach nocce mi nie było. Zawsze lubiłam gorący prysznic. Czy któraś z was miała zapalenie bądź uczulenie po Luteinie dopochwowej?Pieczenie, swędzenie, ból przy dotyku ale bez wydzieliny, jak sobie z tym poradzilyscie?

Słuchajcie dziewczyny wczoraj zapomniałam napisać ale na wizycie okazało się że mam stan zapalny i lekarz przepisał mi globulki i teraz się zastanawiam czy ich używanie nie będzie miało wpływu na wyniki moczu? Jak myślicie?
Z tego wszystkiego zapomniałam się zapytać lekarza wczoraj :(

Podbijam pytanie, też chciałabym żeby mąż mógł zobaczyć kto we mnie mieszka, i nie wiem czy trzeba zapytać, czy później to jakoś tak naturalnie, że się z mężem wchodzi?

U mnie dziś tfu tfu odpukac trochę mniejsze mdłości. Miłego dnia :)

p19ugox1xy9dlkqw.png

Hej :) w przypadku mojego lekarza w ogóle nie muszę o nic pytać, jeśli mój mąż chce, to po prostu wchodzimy razem :) Pamiętam przy poprzedniej ciąży sam lekarz zaproponował, byśmy razem byli na USG połówkowym :)

Podbijam pytanie, też chciałabym żeby mąż mógł zobaczyć kto we mnie mieszka, i nie wiem czy trzeba zapytać, czy później to jakoś tak naturalnie, że się z mężem wchodzi?

U mnie dziś tfu tfu odpukac trochę mniejsze mdłości. Miłego dnia :)

p19ugox1xy9dlkqw.png
Zalezy od lekarza ja mojego informuje jak wchodze pierwsza,zawsze bada mnie ginekologicznie, wiec to wazne,byloby to krepujace.Po badaniu wola meza na usg i tylko przez brzuch wiadomo.

Sent from my MB5012 using Forum BabyBoom mobile app

Estaa śliczny!
Dziewczyny ja mam już jedenasty tydzień i jeden dzień i uwaga dopadły mnie dzisiaj mdłości normalnie wszystko mi w gardle stoi wszystko mi śmierdzi :( mam nadzieję że to tylko jednorazowe zawirowanie

reklama
Estaa śliczny!
Dziewczyny ja mam już jedenasty tydzień i jeden dzień i uwaga dopadły mnie dzisiaj mdłości normalnie wszystko mi w gardle stoi wszystko mi śmierdzi :( mam nadzieję że to tylko jednorazowe zawirowanie

To ja jestem kilka dni do przodu jak Ty i mi też mdłości powrócily jak były na początku najgorzej na noc.. Znów wogole nie mam apetytu, jak otworze lodówkę to zaraz mnie mdli. Juz chyba 3 dzień tak mam

Do góry