reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hej to będziemy pewnie obydwie rodzic w Krakowie, bo ja również z okolic Krakowa, w prawdzie do Krk mam 30 km ale tak chodzę do lekarza i zamierzam rodzic na Kopernika a Ty? W którym tyg jesteś? :)
Fajnie[emoji2] szczerze to jeszcze nie wiem, pewnie jak będę po pierwszej wizycie u lekarza zacznę się tym zajmować

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też muszę pomyśleć o jakiś ćwiczeniach! Basenu się boję ze względu na infekcje, które często łapię :(, a kocham pływać! Ja startuje z waga 57 kg, 170 wzrostu :)

Zawsze chciałam tyle ważyć... idealne proporcje :):):)

Kobietki powiedzcie cos na temat stomatologii w ciazy. Mam wyleczyć dwa zeby. Jeden odezwał się kilka dni temu drugi pozostałość po problemach zoladkowych, erozja zęba po.prostu nie zdążyłam. Ginekolog mowil ze moge isc juz ze nie ma przeciwwskazań i wszystko mozna nawet trzeba..no i umowilam sie ale mam dylemat czy rzeczywiscie wszystko mozna(znieczulenie wiem ze jest specjalne dla kobiet w ciazy)

Ja podczas ubiegłej ciąży chodziłam ale tylko w II trymestrze.

Fajnie[emoji2] szczerze to jeszcze nie wiem, pewnie jak będę po pierwszej wizycie u lekarza zacznę się tym zajmować

No jasne rozumiem ;) ja już o wszystkim myślę. ;) najchętniej to Już bym kupowała ubranka, wybierała wózki heh ;) wyczekiwany dzidziuś ;P

Jakie wy fajne i wysokie i szczuple tylko pozazdrościć. Ja nie dosc ze niska to i z waga nigdy nie bylo kolorowo. Po 2 ciążach wazylam przeszlo 80kg przy wzroście 161:( z pomoca dietetyczki udało mi sie schudnac prawie 20kg prawie 3lata temu teraz zaczynam z wagą 65:( wiem ze jak po porodzie bede miała problem z wagą to znow wybiore sie do dietetyczki. Ale oczywiscie nie od razu gdzies tak okolo 6 miesiecy po porodzie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry