czarna_jagoda
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie[emoji2] szczerze to jeszcze nie wiem, pewnie jak będę po pierwszej wizycie u lekarza zacznę się tym zajmowaćHej to będziemy pewnie obydwie rodzic w Krakowie, bo ja również z okolic Krakowa, w prawdzie do Krk mam 30 km ale tak chodzę do lekarza i zamierzam rodzic na Kopernika a Ty? W którym tyg jesteś?
@monika z Krakowa
Ja też muszę pomyśleć o jakiś ćwiczeniach! Basenu się boję ze względu na infekcje, które często łapię , a kocham pływać! Ja startuje z waga 57 kg, 170 wzrostu
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Kobietki powiedzcie cos na temat stomatologii w ciazy. Mam wyleczyć dwa zeby. Jeden odezwał się kilka dni temu drugi pozostałość po problemach zoladkowych, erozja zęba po.prostu nie zdążyłam. Ginekolog mowil ze moge isc juz ze nie ma przeciwwskazań i wszystko mozna nawet trzeba..no i umowilam sie ale mam dylemat czy rzeczywiscie wszystko mozna(znieczulenie wiem ze jest specjalne dla kobiet w ciazy)
Fajnie[emoji2] szczerze to jeszcze nie wiem, pewnie jak będę po pierwszej wizycie u lekarza zacznę się tym zajmować
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli niezależnie czy to zwykle leczenie czy kanałowe to mozna?
@monika121326 ja na Ujastku będę rodzic. Tam rodziłam za pierwszym razem i byłam zadowolona.