reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hej to będziemy pewnie obydwie rodzic w Krakowie, bo ja również z okolic Krakowa, w prawdzie do Krk mam 30 km ale tak chodzę do lekarza i zamierzam rodzic na Kopernika a Ty? W którym tyg jesteś? :)
Fajnie[emoji2] szczerze to jeszcze nie wiem, pewnie jak będę po pierwszej wizycie u lekarza zacznę się tym zajmować

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też muszę pomyśleć o jakiś ćwiczeniach! Basenu się boję ze względu na infekcje, które często łapię :(, a kocham pływać! Ja startuje z waga 57 kg, 170 wzrostu :)

Zawsze chciałam tyle ważyć... idealne proporcje :):):)

Kobietki powiedzcie cos na temat stomatologii w ciazy. Mam wyleczyć dwa zeby. Jeden odezwał się kilka dni temu drugi pozostałość po problemach zoladkowych, erozja zęba po.prostu nie zdążyłam. Ginekolog mowil ze moge isc juz ze nie ma przeciwwskazań i wszystko mozna nawet trzeba..no i umowilam sie ale mam dylemat czy rzeczywiscie wszystko mozna(znieczulenie wiem ze jest specjalne dla kobiet w ciazy)

Ja podczas ubiegłej ciąży chodziłam ale tylko w II trymestrze.

Fajnie[emoji2] szczerze to jeszcze nie wiem, pewnie jak będę po pierwszej wizycie u lekarza zacznę się tym zajmować

No jasne rozumiem ;) ja już o wszystkim myślę. ;) najchętniej to Już bym kupowała ubranka, wybierała wózki heh ;) wyczekiwany dzidziuś ;P

Jakie wy fajne i wysokie i szczuple tylko pozazdrościć. Ja nie dosc ze niska to i z waga nigdy nie bylo kolorowo. Po 2 ciążach wazylam przeszlo 80kg przy wzroście 161:( z pomoca dietetyczki udało mi sie schudnac prawie 20kg prawie 3lata temu teraz zaczynam z wagą 65:( wiem ze jak po porodzie bede miała problem z wagą to znow wybiore sie do dietetyczki. Ale oczywiscie nie od razu gdzies tak okolo 6 miesiecy po porodzie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry