reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No jasne rozumiem ;) ja już o wszystkim myślę. ;) najchętniej to Już bym kupowała ubranka, wybierała wózki heh ;) wyczekiwany dzidziuś ;P[/QUO

Mam to samo wszystko bym już chciała kupować i mieć. Mam jużnawet kilka rzeczy kupionych, wczoraj z allegro zamowilam 3 pary półspioszkow biało szare więc myślę że będą pasowały zarówno dla chłopca i dziewczynki. Chyba nie dam rady czegoś nie kupić do terminu kiedy poznam płeć dziecka.

reklama

Ja też napewno nie wytrzymam co przechodzę obok jakiegoś sklepu to nie mogę się oprzeć i wchodzę chociaż pooglądać ;) ale sądzę że zaraz nie wytrzymam i zacznę kupować :p

Ja też napewno nie wytrzymam co przechodzę obok jakiegoś sklepu to nie mogę się oprzeć i wchodzę chociaż pooglądać ;) ale sądzę że zaraz nie wytrzymam i zacznę kupować :p
Mnie o dziwo do ciuszków nie ciągnie raczej zacznę kompletować wyprawkę od droższych rzeczy typu fotelik z bazą,gondola i adaptery do wózka który mam tylko w wersji spacerowej,kołyska bądz łóżeczko i na pewno huśtawka elektryczna takie "widzimisię";)

A czy któraś kupiła już jakieś ubranko dla dzidziusia? Tak dla nastroju wiadomo że n uniwersalne bo płci jeszcze chwilę nie poznamy
U mnie waga startowa 60 przy 175 cm
Też zakładam chodzenie na basen ponoć tak jak pilates wpływa na lżejszy poród..ile w tym prawdy nie wiem...
Mam jeszcze takie pytanie czy któraś z was boryka się z zaparciami? Nigdy w życiu czegoś takiego nie przechodziłam a od 2 tyg mam tak że wypróżnianiem się po 3/4 dniach ale z takimi bólami że wpolzgieta chodzę po łazience i normalnie "rodzeństwa" kamienie

Oglądanie i kupowanie ciuszków dla maleństw jest naprawdę bardzo uzależniające. Jakiś czas temu kupiłam ciuszki dla koleżanki która była w ciąży zanim jej dałam to kilka razy je oglądałam i napatrzeć się nie mogłam na takie maleńkie słodkie rzeczy.

A czy któraś kupiła już jakieś ubranko dla dzidziusia? Tak dla nastroju wiadomo że n uniwersalne bo płci jeszcze chwilę nie poznamy
U mnie waga startowa 60 przy 175 cm
Też zakładam chodzenie na basen ponoć tak jak pilates wpływa na lżejszy poród..ile w tym prawdy nie wiem...
Mam jeszcze takie pytanie czy któraś z was boryka się z zaparciami? Nigdy w życiu czegoś takiego nie przechodziłam a od 2 tyg mam tak że wypróżnianiem się po 3/4 dniach ale z takimi bólami że wpolzgieta chodzę po łazience i normalnie "rodzeństwa" kamienie
Ja już kupiłam ciuszków parę, mam już 9 body, 9 pajacy, bluzę, półspioszki i wczoraj jeszcze zamowilam 3 pary półspioszkow. Kolory uniwersalne. Zanim poznam płeć to jeszcze się zejdzie. W poniedziałek dopiero mam pierwsze usg prenatalne idę to będzie 12 tydzień. Ja ostatnio miałam okropne zaparcia przez 2 tygodnie jakich w życiu jeszcze nie miałam. Naszczescie przeszło teraz jem dużo owoców, warzyw dużo pije i więcej jestem w ruchu. Wtedy gdy miałam je to praktycznie tylko leżałam

Widzę, że jestem na zupełnie innym etapie[emoji16] nawet przez myśl nie przechodzą mi zakupy ciuszków, a tym bardziej wyprawki (8 tydzień ciąży [emoji6]). @Maria.sm co do zaparć to też je mam, ale wygląda, że dużo słabsze.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
c55f9n73xr0hw9r5.png

Do góry