reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No jasne rozumiem ;) ja już o wszystkim myślę. ;) najchętniej to Już bym kupowała ubranka, wybierała wózki heh ;) wyczekiwany dzidziuś ;P[/QUO

Mam to samo wszystko bym już chciała kupować i mieć. Mam jużnawet kilka rzeczy kupionych, wczoraj z allegro zamowilam 3 pary półspioszkow biało szare więc myślę że będą pasowały zarówno dla chłopca i dziewczynki. Chyba nie dam rady czegoś nie kupić do terminu kiedy poznam płeć dziecka.

reklama

Ja też napewno nie wytrzymam co przechodzę obok jakiegoś sklepu to nie mogę się oprzeć i wchodzę chociaż pooglądać ;) ale sądzę że zaraz nie wytrzymam i zacznę kupować :p

Ja też napewno nie wytrzymam co przechodzę obok jakiegoś sklepu to nie mogę się oprzeć i wchodzę chociaż pooglądać ;) ale sądzę że zaraz nie wytrzymam i zacznę kupować :p
Mnie o dziwo do ciuszków nie ciągnie raczej zacznę kompletować wyprawkę od droższych rzeczy typu fotelik z bazą,gondola i adaptery do wózka który mam tylko w wersji spacerowej,kołyska bądz łóżeczko i na pewno huśtawka elektryczna takie "widzimisię";)

A czy któraś kupiła już jakieś ubranko dla dzidziusia? Tak dla nastroju wiadomo że n uniwersalne bo płci jeszcze chwilę nie poznamy
U mnie waga startowa 60 przy 175 cm
Też zakładam chodzenie na basen ponoć tak jak pilates wpływa na lżejszy poród..ile w tym prawdy nie wiem...
Mam jeszcze takie pytanie czy któraś z was boryka się z zaparciami? Nigdy w życiu czegoś takiego nie przechodziłam a od 2 tyg mam tak że wypróżnianiem się po 3/4 dniach ale z takimi bólami że wpolzgieta chodzę po łazience i normalnie "rodzeństwa" kamienie

Oglądanie i kupowanie ciuszków dla maleństw jest naprawdę bardzo uzależniające. Jakiś czas temu kupiłam ciuszki dla koleżanki która była w ciąży zanim jej dałam to kilka razy je oglądałam i napatrzeć się nie mogłam na takie maleńkie słodkie rzeczy.

A czy któraś kupiła już jakieś ubranko dla dzidziusia? Tak dla nastroju wiadomo że n uniwersalne bo płci jeszcze chwilę nie poznamy
U mnie waga startowa 60 przy 175 cm
Też zakładam chodzenie na basen ponoć tak jak pilates wpływa na lżejszy poród..ile w tym prawdy nie wiem...
Mam jeszcze takie pytanie czy któraś z was boryka się z zaparciami? Nigdy w życiu czegoś takiego nie przechodziłam a od 2 tyg mam tak że wypróżnianiem się po 3/4 dniach ale z takimi bólami że wpolzgieta chodzę po łazience i normalnie "rodzeństwa" kamienie
Ja już kupiłam ciuszków parę, mam już 9 body, 9 pajacy, bluzę, półspioszki i wczoraj jeszcze zamowilam 3 pary półspioszkow. Kolory uniwersalne. Zanim poznam płeć to jeszcze się zejdzie. W poniedziałek dopiero mam pierwsze usg prenatalne idę to będzie 12 tydzień. Ja ostatnio miałam okropne zaparcia przez 2 tygodnie jakich w życiu jeszcze nie miałam. Naszczescie przeszło teraz jem dużo owoców, warzyw dużo pije i więcej jestem w ruchu. Wtedy gdy miałam je to praktycznie tylko leżałam

Widzę, że jestem na zupełnie innym etapie[emoji16] nawet przez myśl nie przechodzą mi zakupy ciuszków, a tym bardziej wyprawki (8 tydzień ciąży [emoji6]). @Maria.sm co do zaparć to też je mam, ale wygląda, że dużo słabsze.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
c55f9n73xr0hw9r5.png

Do góry