P
pralinka92
Gość
Mi tez na 25.08
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze to super juz 3 jesteśmy a macie już dzieci? Urodziłyście w terminie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tez na 25.08
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli niezależnie czy to zwykle leczenie czy kanałowe to mozna?Można. Poinformuj tylko stomatologa że jesteś w ciąży. Najczęściej znieczulają lignokaina a ja można w ciąży
Dzieki megalijaHej, w ktorym jestes tygodniu? Moze ten stan niedlugo sie zmieni. Hormony szaleja, do tego juz jestes mama wiec raczej nie wypoczywasz ile dusza zapragnie. Jestem gleboko przekonana ze niedlugo bedziesz sie czuc lepiej. To naturalne
Hej, w ktorym jestes tygodniu? Moze ten stan niedlugo sie zmieni. Hormony szaleja, do tego juz jestes mama wiec raczej nie wypoczywasz ile dusza zapragnie. Jestem gleboko przekonana ze niedlugo bedziesz sie czuc lepiej. To naturalne
Hej @megalija, w jakim bólu[emoji6]? Wszystko pójdzie gładziutko i bez większych problemów mieszkam w Krakowie. Pozdrawiam!
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Można ale nie wszystkie leki. Jeśli chodzi o znieczulenie lignokaina można. Dlatego poinformuj stomatologa o ciąży. On będzie wiedział czym i jak leczyć ja stomatologiem nie jestem mój mąż pracował jako przedstawiciel w hurtowni stomatologicznej i mam jakąś szczątkową wiedzęCzyli niezależnie czy to zwykle leczenie czy kanałowe to mozna?